Nu au fost primiţi la antrenament

5Comentarii
Nu au fost primiţi la antrenament
ORADEA – Luni au fost anunţaţi că sunt transferabili şi că trebuie să-şi rezolve situaţia contractuală cu conducerea clubului. Miculescu, Szeles, Voiculeţ, Lupaşcu, Fele şi Dobre au fost trimişi să se pregătească pe zgură.

Marţi nu au fost duşi cu restul echipei la meciul amical cu FC Bihor Tileagd, iar miercuri li s-a interzis să se pregătească alături de coechipieri şi au fost trimişi pe terenul cu zgură. Este vorba de Miculescu, Szeles, Voiculeţ, Lupaşcu şi Dobre, jucători care nu mai intră în planurile de viitor ale FCB, alături de Fele, dornic să părăsească echipa. Pe lista de transferări este şi Grigorie Tudor, dar acesta nu a revenit de la Constanţa, invocând că este bolnav.

„Renegaţii” au fost miercuri la preşedintele clubului pentru a-şi rezolva situaţia. Miculescu, care a mai trecut şi în vară prin momente similare, pare dispus să plece dacă îşi primeşte banii la zi. „Am venit ca jucător liber şi aşa vreau să plec. În momentul în care îmi sunt achitaţi banii la zi, semnez actul de reziliere a contractului. Nu mai rămân dacă nu sunt dorit”, spune atacantul. Lupaşcu îşi încheie contractul cu FC Bihor pe 31 ianuarie, dar este posibil să ajungă la o înţelegere cu conducerea, fiind dispus să renunţe la ultima lună de salarizare pentru a se putea prezenta la noua echipă.

Portarul Dobre a primit un act care îi dă dreptul să suţină probe de joc la orice echipă, urmând ca negocierile unei eventuale plecări să fie discutate ulterior. Situaţia jucătorilor Szeles şi Voiculeţ nu este încă lămurită. Atacantul trecut pe lista de transferări consideră că preţul de 60.000 de euro fixat pentru el este exagerat, în condiţiile în care nu i s-a oferit şansa să joace prea mult în tur. „Rămân să mă pregătesc pe zgură, pentru că şi Dobrin tot de pe zgură a ajuns mare fotbalist. Vom vedea ce va mai fi în zilele următoare”, a precizat Voiculeţ.

Teodor Biris5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor