Nu au vrut să se antreneze

8Comentarii
Nu au vrut să se antreneze
ORADEA – Impozitele pe salariile jucătorilor neplătite din 2004, de vechile conduceri, au dinamitat din nou atmosfera în cadrul echipei FC Bihor. Fotbaliştii orădeni au fost convinşi cu greu de antrenorul Farcaş să facă şedinţa de pregătire.

O parte dintre jucători au primit somaţii din partea organelor fiscale pentru a-şi rezolva situaţia. Din această cauză, ieri, la antrenamentul de dimineaţă, jucătorii au refuzat să iasă la pregătire până la o discuţie lămuritoare cu preşedintele. După 20 de minute, antrenorul Florin Farcaş a reuşit să-i convingă să iasă pe teren şi echipa a făcut antrenamentul preconizat.

„Le-am spus să nu dăm cu piciorul la toată munca noastră, să punem în pericol rezultatele echipei. E greu să lucrezi cu jucători nemulţumiţi, să încerci să-i motivezi”, spune Farcaş. Discuţia cu Alexandru Toth a avut loc la sediul clubului şi a durat aproximativ o oră. „Principala problemă este neplata impozitelor din perioada 2004 până în iunie 2006. Clubul acceptă calea de rezolvare legală a problemei, urmând să le plătească impozitele când vor fi bani. Cred că au înţeles şi se vor concentra doar la fotbal”, a precizat preşedintele Alexandru Toth.

Voiculeţ vrea să plece

Doi dintre jucătorii folosiţi mai puţin în acest tur de campionat vor să plece. Este vorba de Adrian Voiculeţ şi Valentin Grigore. Cei doi au depus la club o cerere de reziliere amiabilă a angajamentelor care-i leagă de FC Bihor. Doleanţa lor este ca diriguitorii clubului să le comunice suma pe care trebuie să o plătească cluburile interesate de achiziţionarea lor.

Teodor Biris8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor