Nu mai fac faţă hoţilor de fier vechi

1Comentariu
Nu mai fac faţă hoţilor de fier vechi
CĂLAN - Singura societate comercială care mai desfăşoară activităţi în incinta Combinatului Siderurgic de la Călan s-ar putea închide din cauza hoţilor de fier vechi.

Reprezentanţii firmei Cilindrul S.A. susţin că nu mai fac faţă hoţilor de fier vechi şi pierderilor pricinuite de activitatea ilegală a acestora. „Cel mai recent furt s-a înregistrat pe 7 decembrie. Un grup de romi a tăiat din profilele de susţinere a conductelor de gaz metan şi curent electric, cauzând prăbuşirea acestora. Din această cauză am fost nevoiţi să oprim activitatea în firmă fiindcă am rămas fără gaz şi electricitate”, decalară Ioan Dăncescu, directorul societăţii Cilindrul.

Reprezentanţii societăţii Cilindrul afirmă că au comunicat organelor abilitate că din cauza furturilor şi a distrugerilor există riscul de a se produce accidente grave, dar răspunsul primit a fost că societatea are obligaţia de a-şi păzi bunurile. „Trebuie să se înţeleagă că noi nu cerem organelor statului să ne facă nouă paza, ci să-şi facă datoria acolo unde furturile se petrec în afara teritoriului societăţii. Nicio societate comercială nu-şi poate permite să pună pază peste tot pe un teritoriu de 2,5 kilometri. În plus de asta ni s-a spus că vom fi amendaţi pentru că nu avem pază suficientă în incinta societăţii. Nu ăsta e răspunsul la care ne aşteptam”, a spus Octavian Todea, consilier în cadrul societăţii Cilindrul.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor