“Nu ne permitem pasi gresiti”

Reactualizat la:
Jocul de azi, cu Farul, deschide o saptamana de foc pentru Steaua. Dupa deplasarea de la Constanta, joi vor veni in Ghencea francezii de la Lens, pentru primul meci din grupa C a Cupei UEFA, iar duminica viitoare, stelistii vor lua drumul Giulestiului pentru derby-ul cu Rapid.

Nici trecutul apropiat si nici prezentul nu o recomanda pe Steaua drept favorita a meciului de la Constanta. Celor 3 infrangeri consecutive din ultimii ani li se adauga anvergura de azi a Farului, echipa aflata pe locul 3 in campionat, la doar 3 puncte in urma Stelei. Cu toate acestea, oamenii lui Oleg Protasov spera la o victorie. “Dinamo ne sufla in ceafa, nu ne permitem pasi gresiti. Avem nevoie de cele 3 puncte”, a declarat mijlocasul Sorin Paraschiv, in timp ce atacantul Victoras Iacob s-a aratat mult mai circumspect: “Farul este una din cele mai in forma echipe din campionat. Ne asteapta un meci greu, dar avem nevoie de astfel de partide care sa ne tina in priza, pentru ca urmeaza o perioada decisiva pentru intregul sezon”.

La primul sau meci ca presedinte al Stelei, Marius Lacatus a marturisit ca doreste un debut fericit. “Am emotii, este o postura inedita pentru mine. Vreau ca mandatul meu de presedinte al Stelei sa inceapa cu o victorie”.

De partea cealalta, constantenii, prin vocea antrenorului Petre Grigoras, s-au aratat precauti. “Ne lipsesc accidentatii Pascovici si Baicu, care erau oameni de baza. Sigur ca traditia ultimelor meciuri este de partea noastra, dar nu trebuie sa ne gandim ca acest lucru ne va ajuta sa castigam din nou. Sper insa ca publicul sa umple stadionul, iar la final sa fie multumit de prestatia noastra”.

Sursa: Onlinesport.ro