Nu numai la fotbal…

Nu numai la fotbal…
Deva – Fără îndoială, despre activitatea sportivă care se desfăşoară într-o unitate şcolară se pot spune multe. Deşi obiectivul principal al acestei activităţi nu este neapărat performanţa, tot rezultatele şi succesele obţinute la diferite niveluri sunt acelea care o reflectă. Colegiul Tehnic „Transilvania” reprezintă un centru important al activităţii sportive devene.

La Colegiul Tehnic „Transilvania” se poate vorbi mult despre rezultate sportive notabile. Acest lucru a reieşit din recenta discuţie avută cu Marius Sîrbu, profesor de educaţie fizică la acest colegiu.

Am aflat astfel că, numai în ultima perioadă, sportivii de aici au câştigat locul I pe judeţ la baschet băieţi, şi acelaşi loc la şah băieţi. Dar cel mai mult se bucură cei de aici de locul I ocupat la faza pe ţară a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar, la fotbal băieţi. Acest titlu a fost adus în judeţul Hunedoara după 24 de ani. Aşadar…

„Personal, consider că pentru activitatea de educaţie fizică dintr-o şcoală, esenţial este modul în care este privită de dascăl. Importanţa care i se acordă şi felul cum acesta comunică cu elevul. Iar rezultatele pe care le-am obţinut până acum cu copiii de la Şcoala Generală nu pot decât să ne bucure”.

Cea mai recentă ispravă a copiilor de aici este câştigarea locului I la fotbal, la nivelul şcolilor din judeţ, ceea ce le dă dreptul de a participa la faza naţională.

Valentin Neagu0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase