Nu pot beneficia de subvenții

De Simona Drimbău
Nu pot beneficia de subvenții
© Tractor working
Fermierii pot solicita subvenții doar pentru anumite categorii de terenuri.

Conform APIA pe lista cu terenuri neeligbile pentru plată se afșă terenurile care constituie zone de protecție ale suprafețelor ocupate de lucrări de amenajare sau de consolidare a albiilor minore, de canale și derivații hidrotehnice la capacitatea maximă de transport a acestora, precum și de alte construcții hidrotehnice realizate pe ape, lucrări de aparare împotriva inundațiilor, construcții și instalații hidrometrice.

Nici suprafețele de teren care constituie zone de protecție adiacente infrastructurii de îmbunătățiri funciare nu pot beneficia de subvenții.

De asemena, nu sunt eligibile suprafetele agricole pe care se constată, în urma controlului pe teren, că nu s-a desfășurat activitatea agricolă anunțată, potrivit legii și nici suprafețele din rezervațiile știintifice, zonele de protecție strictă din parcurile naționale, parcurile naturale sau din rezervații ale biosferei și amenajările peisagistice.

Din categoria terenurilor neeligibile fac parte și terenurile amenajate ca terenuri permanente de sport precum și cele aferente aeroporturilor și culoarelor de siguranţă, aerodromurilor sau heliporturilor, terenurile firmelor imobiliare scoase din circuitul agricol, terenurile ocupate de parcuri fotovoltaice și eoliene precum și terenurile aferente lucrărilor de consolidare, de protecție și de apărare și cele aferente elementelor infrastructurii autostrăzilor și drumurilor naționale, aparținând domeniului public al statului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !