Nu se înghesuie la cazare

Foto arhiva
Foto arhiva
ORADEA - Studenţii care nu sunt din Oradea şi vor să stea în căminele studenţeşti ale Universităţii sau cele închiriate au început să se prezinte pentru a se caza. În primele două zile de cazare, sâmbătă şi duminică, studenţii nu s-au înghesuit să îşi preia paturile din cămine.

Cei care au optat pentru un loc în campusul Universităţii locurile sunt în număr de 660, pentru care pot să opteze în căminele C1 şi C2, iar restul de locuri sunt disponibile în căminele închiriate de Universitate la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazul”, adică 381 de locuri în C3 şi C4. „Cei care au primit repartiţie în cămine trebuie să ştie că perioada de cazare se finalizează în 3 octombrie, dată după care locurile rămase libere vor fi repartizate către următorii solicitanţi”, ne-a informat Elena Bonchiş, prorector pe problemele studenţilor.

Tarifele percepute pentru un pat au rămas neschimbate în căminele de la CT „Mihai Viteazul”, adică 70 de lei pe lună pentru cei în regim bugetat, respectiv 130 de lei pentru studenţii în regim cu taxă. În cazul celor care sunt cazaţi în campusul Universităţii, tarifele au crescut la 80 de lei pentru cei fără taxă, respectiv 140 de lei pentru cei nebugetaţi.
Valentin Teuca0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase