„Nu se pune problema demisiei”

„Nu se pune problema demisiei”
ORADEA – Tehnicianul orădean a fost extrem de afectat de semieşecul înregistrat de echipa sa în partida de duminică, în compania formaţiei U Bucovina Suceava, încheiat cu scorul de 27-27. Imediat după încheierea meciului, Adrian Rus a afirmat că va discuta cu conducerea clubului despre demisia sa.

Din fericire, demisia nu s-a produs. „Nu se pune problema schimbării antrenorului Adrian Rus. Au fost vorbe spuse la cald, când el se afla încă sub tensiunea finalului de meci. Adrian Rus nu este vinovat pentru rezultatul din meciul cu Bucovina Suceava. Vom analiza evoluţiile tuturor jucătorilor, pentru a vedea de ce nu au fost respectate indicaţiile antrenorului de către unii din componenţii lotului”, a spus directorul CS Municipal, Petruţ Drăgan. Antrenorul Adrian Rus a acuzat o parte din jucători că nu au respectat tactica impusă de el înainte de joc. Directorul Petruţ Drăgan a afirmat că va exista o discuţie cu componenţii lotului, dar nu se pune problema unor sancţiuni. „Jucătorii au suportat urmările egalului din meciul cu Bucovina, în conformitate cu regulamentul de ordine interioară al clubului, pierzând primele acordate în caz de victorie”, a conchis Petruţ Drăgan.
Antrenorul Adrian Rus a acuzat şi evoluţiile sub aşteptări ale interului muntenegrean Andjelko Adzic. „Mi-a spus că are unele probleme de ordin personal, acasă, în Muntenegru. Eu nu pot să ştiu în ce constă acele probleme, dar randamentul său nu este corespunzător”, a spus tehnicianul orădean. Săptămâna trecută, echipa orădeană s-a despărţit de jucătorul Cristian Telehuz, care a fost exclus din lot.

Nuţiu Gavril0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase