„Nu-şi pot ţine spatele drept”

6Comentarii
„Nu-şi pot ţine spatele drept”
Directorul LPS Bihorul acuză membrii comisiei de evaluare a proiectelor pentru sport.

Dacă directorul DSJ Bihor, Sorin Buhaş, şi-a exprimat nemulţumirea pentru modul în care au fost evaluate proiectele depuse pentru finanţări nerambursabile, un alt om de sport, Dan Matei, directorul LPS Bihorul, este şi mai vehement în acest sens. Conducerea LPS a acuzat astăzi, în cadrul tradiţionalei conferinţe de presă săptămânale, incompetenţa membrilor comisiei de evaluare a proiectelor pentru sport.

Niciunul din cinci

„Liceul cu Program Sportiv Bihorul a depus cinci proiecte, dar niciunul nu a fost acceptat. Nu ne-am gândit în niciun moment că nici măcar unul dintre ele nu va fi promovat, că acea comisie nu va agrea sprijinirea sportului de performanţă la liceul nostru. Anul trecut am primit 500 de milioane de lei (vechi, n.r.) din partea Consiliului Local, dar acum s-a considerat că nu merităm nimic. Menţionez că toate aceste proiecte au fost făcute pentru liceu, nu pentru Clubul Sportiv Şcolar, deci scuza că primim bani de la ministerul sportului nu stă în picioare. LPS are ca ordonator de credite Consiliul Local Oradea. Nu am nimic de comentat, dar cei care au selectat acele proiecte sunt oameni care nu au habar deloc de sportul orădean, care nu-şi pot controla muşchii pentru a-şi menţine spatele drept”, a declarat plin de năduf directorul LPS Bihorul, DanMatei.

„Nu e sprijinită performanţa”

Directorul adjunct Lucian Stance şi-a exprimat la rândul său nemulţumirea pentru dezinteresul manifestat de aleşii locali pentru performanţele realizate de elevii liceului. „Ne-a durut cel mai mult lipsa de susţinere pentru sportul de performanţă. Principalul obiectiv al proiectelor noastre îl constituia creşterea nivelului performanţei, mărirea numărului de medalii şi titluri naţionale câştigate. După numai trei luni din acest an, am avut un plus de opt medalii faţă de sezonul trecut. Preconizăm că până la finele anului, elevii noştri vor aduce pentru Oradea cu circa douăzeci de medalii în plus faţă de anul trecut. Tocmai acolo am vrut să dirijăm acei bani, pentru copii, pentru sprijinirea performanţelor lor”, a afirmat Lucian Stance.

G.N.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor