Nu vă lăsaţi Prostoveanu!

7Comentarii
Nu vă lăsaţi Prostoveanu!
Un escroc bihorean cu un cazier impresionant pentru vârsta sa continuă să îşi caute naivi de pe urma cărora să profite. Îmbrăcat elegant şi abordând aere de patron de firmă, Claudiu Petru Postoveanu (32 ani), originar din Drăgeşti (comuna Ceica), nu s-a lăsat intimidat de cele trei procese pe care le are doar acum pe rol şi e pe cale să se aleagă şi cu altele.

Deocamdată notăm că este judecat în dosarul 6357/271/2007 având ca parte adversă Inspectoratul Poliţiei Judeţului Bihor, în dosarul 5950/271/2007 ca director al firmei SC Reality Trade Srl, debitoare faţă de SC AMBIENT STEEEL SRL, precum şi în dosarul nr. 7202/271/2006, în care a fost reclamat de Consiliile de Părinţi a mai multor clase de la Şcoala Generală Dacia din Oradea pentru că a strâns bani de excursie de la 49 de elevi fără să aibă de gând, de fapt, să organizeze nimic, după cum ne informează prim-procurorul Vasile Popa al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Palmaresul infracţional al individului datează însă încă din anul 2000, când s-au adunat o serie de reclamaţii la Poliţiile din Huedin şi Cluj, elaborându-i-se atunci şi un portret robot.

De asemenea, Claudiu Postoveanu mai este cercetat la nivelul Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul Inspectoratului Poliţiei Judeţului Bihor pentru manevre fiscale pe care le-a operat în calitate de responsabil al firmei Reality. În aceiaşi ordine de idei, individul tocmai a fost reclamat de foste angajate pe care le-a lămurit să ia credite bancare de nevoie personale promiţându-le că în schimbul banilor la va mări substanţial salariile.

Cei cărora le-a mai făcut promisiuni sau oferte de afaceri sunt sfătuiţi să manifeste prudenţă maximă iar cei care au fost înşelaţi deja sunt sfătuiţi să îl reclame la Poliţie şi, eventual, să ne sesizeze prin e-mail la adresa redactia@informmedia.ro sau la telefon 0720 – 400.487 (red. Cristian Horgoş).7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor