Number one la turneul mondial al profesorilor de golf

1Comentariu
Number one la turneul mondial al profesorilor de golf
Gabriel Toader, profesorul de golf de la Clubul Blu Golf din cadrul Complexului Kings Land-Ineul de Criş a participat recent la Vilamoura – Portugalia la turneul mondial al profesorilor de golf.

A fost singurul golfer care a reprezentat Romania.

Această prestigioasă competiţie este organizată în fiecare an de World Golf Teachers Federation, respectiv European Golf Teachers Federation, organizaţii care reunesc profesori de golf atestaţi din Europa şi de pe tot mapamondul.

Anul acesta, competiţia a fost găzduită de Cluburile de golf Pinhal Vilamoura şi Laguna Vilamoura, ambele din eleganta şi rafinata staţiune Vilamoura  din  Algarve – Portugalia. În cele patru zile de competiţie, participanţii au jucat în sistem scramble texas, match play, stableford şi stroke play.

Compatriotul nostru Gabriel Toader care este membru în WGTF din 2008 precum şi Preşedintele PGA din România ( Asociaţia Jucătorilor Profesionişti de Golf) a luptat alături de jucători experimentaţi din Olanda, Germania, Austria, Irlanda, Marea Britanie, Scoţia, SUA, Bulgaria, pentru a onora atât clubul orădean Blu Golf pe care îl reprezintă şi unde se antrenează, cât şi pentru a aduce onoare ţării noastre.

Într-un cadru de elită- sala de conferinţe a hotelului Hilton din Vilamoura, atât profesorii cât şi jucătorii amatori invitaţi, au participat la gala de onoare cu decernarea premiilor şi a trofeelor în cadrul căreia Gabriel Toader, surprins şi emoţionat a primit locul I şi trofeul de cristal împreună cu cei  trei jucători din Bulgaria care au completat echipa reprezentantului nostru.

La Golf du Estoril

Trofeul este expus în recepţia Clubului Blu Golf , Complex Kings Land –Ineul de Criş.
“Deşi condiţiile atmosferice au fost dificile, respectiv vânt puternic, schimbător, averse scurte şi dese de ploaie, copaci amplasaţi pe traseul de joc, competiţia a fost strânsă, profesionistă, serioasă. Calitatea şi gradul de dificultate al traseului de joc cât şi configuraţia acestuia poate fi comparată cu terenul de la Ineu. Ne dorim să atingem un nivel care să satisfacă membrii clubului şi pe noii jucători pe care îi aşteptăm”, a declarat Gabriel Toader.

Impresionat de originalitatea şi eleganţa jocului lui Gabriel Toader, unul dintre membrii celui mai vechi teren de golf din Estoril – Portugalia l-a invitat pe PGA-ul român să joace împreună o partidă de golf, amicală, la Golf du Estoril. Un Club House cu mobilier antic şi oglinzi de cristal, tablouri în ulei înfăţişând jucători cu ţinute de golf din secolul XIX au făcut deliciul unei frumoase zile de duminică, cu temperaturi de 20 de grade Celsius.

„Sunt un pionier al jocului de golf din România dar onoarea pe care am încercat-o jucând la Golf du Estoril- club înfiinţat în 1821 a depăşit mult emoţiile pe care le simt când mă urc pe podiumul de premiere”, a adăugat Gabriel Toader.   

V.B.

Taguri: , ,


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor