Nuntă de aur la Primărie

ORADEA – Vineri, 06 iulie 2007, începând cu ora 14.00, în sala Traian Moşoiu din Primărie Direcţia de Evidenţă a Persoanelor – Serviciul de Stare Civilă, organizează cea de-a patra premiere, din anul 2007, a cuplurilor orădene care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Au fost invitate 52 cupluri pentru momentul „Nunţii de Aur”, pentru a fi felicitate de vice-primarul Dan Mihai Groza şi pentru a le fi înmânate diplome de fidelitate şi premii de câte 400 lei.

Din 2005 şi până acum au serbat Nunta de Aur la Primărie 1.486 dintre cele mai fidele cupluri.

Soţii care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă şi care nu au participat la această festivitate, până acum, pot se să prezinte cu buletinele sau cărţile de identitate şi certificatul de căsătorie (toate în original şi copie) la Serviciul de Stare Civilă, de la camera 118, etajul 1, din Primărie. Informaţii suplimentare se pot obţine la nr. de telefon 0259/408.825.

Cristina Ghilea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase