O lume de basm la Goga

3Comentarii
Copiii s-au jucat împrenă
Copiii s-au jucat împrenă
Scufiţa roşie, lupul, clovnul Găgăuţă, prinţi şi prinţese, fluturaşi, o mulţime de alte personaje de basm i-au aşteptat pe copiii de la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă (CSEI) Nr. 1 la sosirea la Şcoala cu clasele I-VIII „Octavian Goga”. Imagini  | Video Video

Elevii de la Octavian Goga au vrut să arate că şi copiii cu dizabilităţi merită o şansă.

În cadrul Programului educaţional iniţiat de profesorul Carmen Mirela Floruţ, aceştia au desfăşurat mai multe activităţi împreună cu o clasă de copiii de la CSEI 1, condusă de profesorul Alina Savu. Sala de sport a şcolii a răsunat de glasurile gingaşe ale copiilor. Împărţiţi pe ateliere de lucru, aceştia au confecţionat mesaje ce s-au aplicat pe baloanele cu heliu sau au participat la realizarea unui desert – cele mai haioase prajiturele. La sfârşitul programului copiii au lansat baloane colorate în faţa Arenei Antonio Alexe. Elevii de la Octavian Goga au distribuit apoi fluturaşi în centrul oraşului.

„Programul reuneşte două obiective majore: cel sugerat de Săptămâna educaţiei globale – «Hrană pentru toţi» şi cel pe care eu îl consider încă neatins-acceptarea diversităţii, cu accent pe persoanele cu dizabilităţi”, ne-a declarat Mirela Floruţ, cea care a iniţiat proiectul.

La program au mai participat profesorii Florina Floris, Ana Ienci, Luminiţa Lazăr, Steluţa Carp, institutoarea Florica Şandra şi învăţătorul Ioan Pot de la Şcoala Octavian Goga, dar şi profesoara Kele Dana de la Liceul Teoretic Onisifor Ghibu, profesorul Mirela Giurgiu de la Salonta, dar şi invăţătorul Cristiana Vidican de la Şcoala Oltea Doamna.

Şi-au mai adus contribuţia corul şcolii condus de prof. Monica Matiuţ şi Clubul de dans Exclusive condus de Oana Floruţ. Nu trebuie uitaţi directorii Ioan Heciu şi Luminiţa Lazăr de la Octavian Goga şi Lucia Popa şi Carmen Ilisie de la CSEI nr. 1.

Dan Birta3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor