O nouă eră în forarea petrolului şi gazului în România (P)

Ben Issa (dreapta)
Ben Issa (dreapta)
Cu o experienţă de peste 40 de ani, în industria gazului şi a petrolului, o companie americană, doreşte să-şi reproiecteze şi reorganizeze produsele în România.

Producătorul AMERICAN OIL TOOLS, cu o experienţă de peste 40 de ani în domeniul producerii de echipamente pentru forarea gazului şi a petrolului, colaborează in Romania, cu clienţi precum MOL, BAKAER, HUGHES, EXXON, în cadrul unui acord de licență și franciză. Ben Issa, directorul regional penytru Europa si Africa, al Global Oil Solution SRL, va conduce tranziţia de reproiectare şi reorganizare a produselor companiei. Compania are ca scop folosirea de tehnologii avansate din domeniul IT, prin intermediul unui centru de date, pentru a putea colabora eficient, în timp real, cu alte companii din domeniul extracţiei gazului şi al petrolului.

Directorul Ben Issa a declarat că „ Am ales Romania ca şi locatie, pentru a desfaşura aceasta activitate după ce împreună cu asociaţii mei am petrecut o perioadă îndelungată de timp, analizând toate posibilitaţile existente în Europa şi Asia şi am luat în considerare avantajele oferite de Romania. Am gasit aici forţa de muncă calificată, cu cunoştinţe solide în domeniul ingineriei, tehnologiilor IT şi a limbilor straine. Un alt avantaj este dat de aşezarea geografică şi strategica a Romaniei, aceasta fiind strabatută de trei coridoare de transport pan-europene.”

Obiectivele companiei Global Oil Solution SRL, în Romania, sunt de a înfiinţa un centru care să aibă capacitatea de a reproiecta şi reorganiza produsele şi uneltele de specialitate, urmând a fi accesibile companiilor care ofera servicii de foraj pentru gaz si petrol la nivel global. În momentul de faţă aceste companii suferî de depaşiri de costuri şi termene limită în ceea ce priveşte extracţia de gaz şi petrol. Scopul nostru este să venim în întampinarea acestor probleme.

Conform Registrului Naţional al Comerţului, principalii investitori din Romania sunt companii austriece ( OMV si ERSTE BANK, care au achiziţionat cele mai mari două companii din Romania, Petrom si BCR), urmate de companii franceze, germane, americane si italiene. Cel mai atractiv sector pentru investiţii de până acum, s-a dovedit a fii cel din zona industrială, cu un procent de 50,6% din totalul investiţiilor directe din Romania, au fost stabilite unităţi de producţie pentru telecomunicaţii şi componente auto, prelucrearea lemnului, materiale de construcţii, produse de uz casnic, prelucrarea produselor alimentare urmate de prestări servicii ( 26%), comerţ ( 13%), transport (6,4%), construcţii (1,6%), turism (1,5%) şi agricultură ( 1%).

Dorim ca prin acest proiect, compania noastra sa se alature acestui grup de investitori pe piata din Romania.

Mai multe detalii – http://globaloiltools.com/0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !