O nouă provocare pentru liceeni

ORADEA – Pe data de 1 Martie, Oradea va fi din nou capitala dansului. Cele mai bune licee ale urbei se vor rupe la propriu în figuri, pentru a ajunge în finala naţională „Highschool Street Dance Cup” ce va avea loc la Bucureşti în data de 22 martie.

Competiţia locală se va da între „Gojdu”, „Aurel Lazăr”, „Mihai Eminescu”, „Onisifor Ghibu”, „Traian Vuia”, „Iosif Vulcan” şi liceeni de la Liceul de Artă. Concursul va începe la ora 16:00, la Discoteca No Problem. După cum am spus, competiţia se poartă la nivel naţional, astfel în lupta pentru titlul de liceu campion la street dance vor lua parte elevii din cinci oraşe ale ţării, respectiv Bucureşti, Braşov, Constanţa, Cluj şi bineînţeles Oradea. Titlul de campion nu este singurul stimulent pentru puşti. Premiile puse la bătaie sunt de valoare de 3000 de Euro îi va face cu siguranţă să intre în competiţie.

„Bătaie” pentru 3000 Euro

Pentru a vă face o imagine a ceea ce se va întâmpla pe scena din Oradea, menţionăm doar că reprezentanţii liceelor care vor intra în concurs vor prezenta un show de stret dance pe un colaj de -4 minute. Câştigătorul va fi desemnat în urma punctajului acordat de juriul. Organizatorii au pus la punct toate detaliile, astfel că în cazul în care liceele vor avea punctaj egal, acestea vor face battle, adică se vor „lupta” 2 vs.2 pe muzica dj-ului. În urma acestei bătălii vor primi un alt punctaj şi aşa se va desemna adevăratul câştigător. La concurs se poate înscrie orice liceu din Oradea. De asemenea, dintr-o unitate şcolară pot participa mai multe echipe, fiecare având între 4 şi 7 componenţi. Show-ul va putea fi văzut în schimbul a 10 lei, iar înscrierea unui liceu în competiţie este de 50 lei. Alte informaţii puteţi obţine la numprul de telefon: 0723/142.771
Ioana Iuhas0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !