O nouă școală de baschet oferă copiilor timișoreni ocazia de a deprinde tehnicile sportului cu mingea la coș

De C.V.
O nouă școală de baschet oferă copiilor timișoreni ocazia de a deprinde tehnicile sportului cu mingea la coș
© foto: TM Pitbulls
La Timișoara s-a deschis o nouă școală de baschet, dedicată celor mici, unde aceștia vor învăța tainele sportului cu mingea la coș, cum să lucreze în echipă, dar și cum să-și dezvolte abilitățile individuale în acest sport.

Proiectul TM Pitbulls a fost inițiat de Bogdan Murărescu, un nume important în dezvoltarea baschetului timișorean, alături de Nicu Toader (un alt nume greu al baschetului) și Baczó Balázs, un tânăr entuziast și el cunoscut sportului cu mingea la coș din Banat. La noua școală de baschet, cu nume impunător, accentul va fi pus pe controlul la perfecție al tehnicii individuale, pe mentalitate și spirit de luptă.

„Este foarte important ce acumulează sportivul încă din perioada de inițiere, pentru că este mult mai ușor să înveți ceva corespunzător încă de la început decât să corectezi o deprindere greșită. De-a lungul carierei mele, am lucrat cu foarte mulți jucători tineri cu potențial, dar cu deprinderi greșite. Nu este normal ca la 14 ani să nu poți să driblezi cu ambele mâini, să nu poți livra o pasă corectă sau să ai o aruncare total greșită din punct de vedere biomecanic! Un alt aspect foarte important din punctul meu de vedere este mentalitatea copiilor, ei trebuie să fie competitivi și muncitori, dornici să progreseze și să aibă spiritul de luptă al pitbullilor, să nu renunțe niciodată!”, precizează Bogdan Murărescu.

TM Pitbulls îi așteaptă pe copiii cu vârsta între 6 și 14 ani la antrenamentele ce vor fi susținute de două sau trei ori săptămânal, la sălile ce aparțin Colegiului Național Bănățean și Liceului Teoretic Special „Iris”.

Prima ședință este gratuită, iar informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0726.278.090, Bogdan Murărescu, sau pe pagina de Facebook TMPitbulls.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !