O nouă serie de bilete de tratament pentru bihoreni

De Dan Birta
Încă 101 bilete de tratament pentru bihoreni
Încă 101 bilete de tratament pentru bihoreni - © FOTO: FAN
Pentru seria a cincea, cu începere din data de 15.05.2019, Casei Judeţene de Pensii (CJP) Bihor i-au fost repartizate 101 bilete de tratament, toate în baze de tratament aparţinând Casei Naţionale de Pensii Publice (CNPP).

Astfel, biletele sunt pentru următoarele staţiuni: Băile 1 Mai, Covasna, Moneasa, Geoagiu Băi şi Buziaş. Biletele se pot ridica de la sediul instituţiei, zilnic, de luni până joi între orele 8:00 – 16:00, iar vineri între orele 8:00 – 14:00, până în data de 08.05.2019, ora 16:00. Redistribuirea biletelor de tratament neridicate se va face din data de 09.05.2019 ora 8:00.

Potrivit CJP Bihor, biletele de tratament se eliberează personal titularului, sau unei alte persoane desemnate de către titular prin procură autentificată din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

La eliberarea biletelor de tratament, pensionarii vor prezenta cuponul pentru plata pensiei aferentă lunii aprilie 2019 (copie şi original), iar asiguraţii, adeverinţa eliberată de către angajator cu câştigul brut aferent lunii anterioare repartiţiei. Atât pensionarii cât şi asiguraţii vor prezenta şi biletul de trimitere formular cu regim special de la medicul de familie sau de specialitate (copie şi original).

Pentru baze de tratament, care nu aparţin de CNPP încă nu există bilete de tratament, acestea aflându-se în licitaţie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !