O nouă serie de cursuri foto

De Crina Dobocan
O nouă serie de cursuri foto
Urmaţi-vă pasiunea şi înscrieţi-vă la cursurile de artă fotografică acreditate, susţinute de unul dintre cei mai buni artişti fotografi din ţară.

Pasionaţii de fotografie dornici să devină fotografi cu acte în regulă trebuie să se grăbească, pentru că au mai rămas doar câteva locuri pentru Cursul de Fotografie – Sesiunea de Iarnă 2019, lansat de Şcoala de Fotografie „Varadinum” din Oradea.

Cele două serii de cursuri, începători şi avansaţi, se vor derula în paralel, în perioada 14 ianuarie – 25 februarie, în zilele de luni şi miercuri, de la ora 16:30 la ora 19:00.

Cursul de specializare în meseria de fotograf cuprinde 30 de ore de teorie şi 20 de ore de practică. Practica se va face în studio şi pe teren, în locaţii atractive, stabilite împreună cu cursanţii.

Cursul de fotografie – nivel debutanţi se adresează începătorilor pasionaţi de fotografie care vor să înveţe să mânuiască un aparat de fotografiat şi să facă fotografii cât mai creative. Acest curs va cuprinde 22 de ore de teorie şi 10 ore de practică.

„Cursul de specializare «Fotograf» se adresează celor care vor să profeseze meseria de fotograf. În urma acestuia, cursanţii vor obţine o diplomă acreditată de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Educației Naționale și Ministerul Muncii”, a explicat titularul cursului, artistul fotograf Adela Rusu.

Cursurile se vor desfăşura la Biblioteca Județeană „Gheoghe Șincai” şi sunt susţinute de profesor/coordonator Adela Rusu. Informaţii suplimentare se pot obţine la tel. 0744/210.670.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !