O nouă specializare în limba engleză, acreditată

O nouă specializare în limba engleză, acreditată
Programul se adresează absolvenţilor de studii liceale europeni şi non-europeni, dar şi celor din România.

Facultatea de Istorie, Geografie şi Relaţii Internaţionale (IGRI) a înfiinţat şi a primit acreditare din partea ARACIS pentru o nouă specializare. Este vorba de o specializare cu predare în limba engleză, în domeniul „Relaţii Internaţionale şi StudiiEuropene”.

„Programul a fost acreditat de Consiliul ARACIS în şedinţa din 18 martie. Este primul program de acest tip din ţară şi a doua specializare cu predare în limba engleză acreditată din cadrul Universităţii din Oradea”, a spus Mircea Brie, şeful catedrei de Studii Europene şi Relaţii Internaţionale.

Relaţii de colaborare

„Catedra de Studii Europene şi Relaţii Internaţionale a stabilit relaţii de colaborare cu 47 de instituţii de învăţământ superior din 13 ţări ale Uniunii Europene şi din afara acestui spaţiu. Înfiinţarea noului program de studii a fost posibilă datorită acestor colaborări. Pentru anul universitar 2010 – 2011, catedra are încheiate acorduri pentru un număr de 84 de stagii de teaching staff în 54 de universităţi din 18 ţări europene, fapt ce conferă cadrelor didactice o mare deschidere spre metodele şi performanţa educaţională europeană”, a mai spus Mircea Brie.

Programul se adresează absolvenţilor de studii liceale europeni şi non-europeni, interesaţi de înţelegerea fundamentelor procesului de construcţie europeană.

„Specializarea este deschisă şi absolvenţilor români care doresc să-şi continue formarea ca specialişti prin acumularea de cunoştinţe teoretice, dar şi practice referitoare la premisele şi elementele constitutive ale proiectului european necesare pentru o înţelegere cât mai pertinentă a dezvoltării instituţionale şi a legislaţiei europene”, a precizat Mircea Brie.

Crina Dobocan

Taxe ajustate la Universitate

Taxe ajustate la Universitate0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !