O orădeancă cel mai tânăr client RBL

1Comentariu
ORADEA – Cel mai tânăr titular al unui contract de economisire-creditare încheiat cu Raiffeisen Banca pentru Locuinţe are doar 22 de zile.

Contractul, cu o valoare de 24.000 RON, a fost încheiat de părinţii unei fetiţe cu domiciliul în Oradea, ne-a informat Oana Nuţă, PR Raiffeisen Banca pentru Locuinţe.

„După cum se poate observa încercăm să acoperim, prin produsele noastre, toate  segmentele de vârstă: de la nou născuţi, cum este cazul fetiţei de 22 de zile, până la pensionari, cel mai în vârstă client al nostru depăşind 90 de ani. Faptul că produsele de economisire-creditare nu mai sunt văzute neapărat doar ca instrumente de creditare şi că există oameni care se gândesc la viitor şi prin prisma economisirii, ne face să credem că aceste produse încep să-şi găsească un loc bine definit pe piaţa bancară românească”,  a declarat Ionuţ Costea, preşedintele RBL.

 

Economisire – creditare

 

Filozofia produselor constă în combinarea unei etape de economisire cu una de creditare. În acest sens, cei care încheie contracte de economisire-creditare trebuie să economisească o perioadă de timp după care pot obţine credite cu dobânzi fixe pe toată perioada creditului, mult sub nivelul pieţei, de 6% pe an.  Pe toată perioada de economisire, clienţii primesc la soldul economisit o primă de stat care în acest moment este de 15% pe an, dar nu mai mult de 150 de euro, şi o dobândă de 3% oferită de bancă.

Finanţările obţinute pot fi folosite doar pentru îmbunătăţirea domeniului locativ: renovare, modernizare, extindere, construcţie sau cumpărare de locuinţe.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor