O porţie buna de… ras, in Queen’s

O porţie buna de… ras, in Queen’s
Costel şi Sergiu au asigurat buna dispoziţie în pub-ul orădean, vineri seara.

Vineri seara, etajul Queen’s Pub a fost neîncăpător. Câteva sute de orădeni au ţinut să asiste la spectacolul de stand-up comedy, purtând marca lui Costel Bojog. De astă dată, colegul de scenă al lui Costel a fost Sergiu Floroaia. Orădenii au ştiut pe ce-au plătit biletele, deoarece au primit, în schimb, porţia bună de râs pe care o aşteptau. Costel Bojog nu le-a înşelat nici de astă dată aşteptările. De profesie actor, comedianul şi-a pus în valoare mimica, jocul scenic şi chiar corzile vocale, mulţi dintre spectatori râzând cu lacrimi la poveştile sale. Originar din Bacău, Costel nu a ezitat să atingă nici subiecte mai sensibile. Chiar dacă unele din poantele sale au atins şi comunitatea rromă, hazul pe care Costel îl are tot timpul la purtător au făcut ca nimic să nu pară deplasat. Desigur, băcăuanul nu a avut o problemă să facă haz şi de neajunsurile moldovenilor, propagate de cultura populară.

Sergiu a fost cel care a deschis seara. Cu un stil mai liniar decât al lui Costel, Sergiu a demonstrat şi el bune calităţi umoristice. Floroaia a părut a avea ceva din Toma Caragiu: o densitate incredibilă a glumiţelor, livrate publicului parcă pentru a-l sufoca prin umor. De altfel, Sergiu şi-a avertizat spectatorii din start: nu toţi aveau să prindă tâlcul umorului său. Şi a avut dreptate! Totuşi, prestaţia sa rămâne un apreciabilă, chiar dacă pe alocuri aprecierile sale umoristice au fost prea fără perdea pentru cei mai sensibili din public.

C.C0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !