„O șansă în viață”

Reactualizat la:
„O șansă în viață”
CS Basti Box își dorește să pună din nou orașul Salonta pe harta boxului românesc. Obiectivul primordial al clubului condus de Sebastian Silaghi și Teodor Silaghi este atragerea copiilor către acest sport prin diversele acțiuni întreprinse.


Activitatea clubului a atras atenția oficialilor din Federația Română de Box, care au inclus Salonta în rândul orașelor în care se derulează proiectul „O șansă în viață”, alături de Hunedoara, Râmnicu Vâlcea și Ploiești. În fiecare dintre acestea se pornește la drum cu 20 de copii, pentru ca la finalul acestui proiect, câte șase copii să aibă o șansă de a face sport de performanță. „Voi puteți fi următorii campioni mondiali”, le-a transmis Doroftei copiilor implicați în acest program.

„Președintele Federației Române de Box, Leonard Doroftei a militat continuu pentru ca și copiii din zonele defavorizate sau din familii sărace să aibă o șansă pentru înalta performanță, nedorind să uite că în drumul spre titlul mondial și el a plecat de jos. Acesta este unul dintre motivele pentru care FR Box a accesat continuu fonduri din cadrul programului Pierre de Coubertine, pentru proiecte care vizează atragerea copiilor spre „nobila artă”. În această perioadă, Federația de Box derulează două ample proiecte destinate copiilor , prin care aceștia să-și petreacă o parte din timpul liber pentru sport, mișcare, viață sănătoasă și inițiere în tainele uneia dintre cele mai apreciate discipline olimpice: Box!”, se specifică într-un comunicat al FRB.
Un alt proiect se desfășoară în centrele din București, Călărași, Constanța, Brăila și Iași. Sub titlul ”CARTIERE de Campioni”, 100 de copii s-au pregătit sub îndrumarea unor antrenori specializați, începând cu 13 octombrie, pentru ca între 26-29 noiembrie, cei mai promițători 30 de copii să participe la un cantonament centralizat specific loturilor naționale.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !