O tăcere lungă de 15 zile

13Comentarii
O tăcere lungă de 15 zile
ORADEA – În ediţia sa de vineri, 30 martie a.c., Jurnal bihorean îi cerea preşedintelui Consiliului Judeţean, Kiss Alexandru, demisia, pe prima pagină, ca urmare a faptului că şeful CJ semnase un document fără să-l citească în prealabil, conform propriilor spuse.

Documentul era adresat avocatului lui Pongracz Vilmos, Szekely Ferenc, servindu-i lui Pongracz în demersul său de revendicare a Castelului de la Cadea. În ciuda faptului că au trecut de atunci două săptămâni, preşedintele CJ nu a reacţionat în vreun fel. Nici o declaraţie, nici o conferinţă de presă, nimic. Doar o reacţie a sfătuitorului său, consilierul judeţean Szabo Odon, care ne-a transmis că diriguitorul de la CJ se delimitează faţă de atacurile lansate de către Contrast Online la adresa J.b. şi a redactorului-şef, Alexandru Seres.

Pe de altă parte, cazul Castelului de la Cadea dă în continuare de furcă procurorilor orădeni, care au început să instrumenteze dosarul în luna februarie. „În faza premergătoare urmăririi penale nu putem oferi informaţii despre persoanele şi faptele vizate. Cauza e cercetată minuţios, întrucât e vorba de persoane cu răspundere publică şi vrem ca probele să fie inatacabile”, precizează prim-procurorul Vasile Popa, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea. Totodată, prim-procurorul Popa a reconfirmat că până în momentul de faţă nici un fir al anchetei nu conduce spre şeful Consiliului Judeţean Bihor.

Cristian Horgos13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor