O treime dintre beneficiari nu si-au ridicat alimentele

3Comentarii
O treime dintre beneficiari nu si-au ridicat alimentele
ASCO distribuie ajutoarele zilnic la sediul fostei cantine a Primăriei, în baza actelor de identitate.

Peste 8.900 de orădeni beneficiari de ajutoare alimentare şi-au ridicat, până acum, făina, biscuiţii, mălaiul şi pastele făinoase şi 5.015 au primit deja zahărul, anunţă conducerea Administraţie Sociale Comunitare Oradea(ASCO). La nivelul Oradiei există 15.620 de beneficiari de ajutor în alimente.

Distribuirea continuă la sediul sediul fostei cantine de pe str. Primăriei nr. 3, în zilele lucrătoare, între orele 08.00 şi 16.00. „Nu înţeleg de ce nu s-au dat bonuri valorice că poate omul nu vrea 1,3 kilograme de buscuiţi ci are nevoie de un kilogram de zahăr în plus”, a comentat viceprimarul Biro Rozalia referindu-se la modul în care sunt înţelese nevoile beneficiarilor.
În perioada 25 august – 1 noiembrie, au intrat în stoc 140.000 kg de făină, fiind distribute către populaţie 118.930 kg. Din 70.000 kg de mălai intrate în depozitul Municipalităţii au fost distribuite 59.465 kg şi din 33.000 kg de paste făinoase primite au fost distribuite către populaţie 27.184 kg. Din 13.000 kg de biscuiţi au fost distribuite 11.043 kg, iar din 15.620 kg de zahăr au fost distribuite 5.015 kg.

Cu buletinul

Pot primi aceste ajutoare familiile şi persoanele singure care au dreptul la un venit minim garantat, şomerii care beneficiază de indemnizaţie de şomaj, pensionarii ale căror drepturi, obţinute din pensie sau, după caz, din pensii cumulate, se află sub 400 lei pe lună şi persoanele cu handicap grav şi accentuat, adulţi sau copii.

Alimentele se eliberează în baza actelor de identitate ale beneficiarului şi ale celui care ridică alimentele, pentru beneficiarii minori certificatul de naștere în original şi buletinul sau cartea de identitate în original a întreţinătorului legal.

C.Gh.3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor