O unică ofertă pentru realizarea Parcului Salca

2Comentarii
O unică ofertă pentru realizarea Parcului Salca
La finele săptămânii trecute a avut loc deschiderea de oferte pentru execuţia lucrării de amenajare a parcului Salca, etapa II.

Valoarea estimată a lucrării a fost de 2.376.758,9 lei fără TVA, iar pentru realizarea lucrărilor a fost depusă o singură ofertă, cea a Asocierii Constructorul Sălard şi SC Gardener SRL, cu o ofertă în valoare de 2.350.924,81 lei fără TVA.

În perioada următoare Primăria va evalua oferta depusă pentru a vedea dacă aceastra este conformă cu cerinţele din caietul de sarcini. Asocierea de firme a lucrat şi la prima parte a Parcului Salca.

Parcul Salca II va cuprinde alei pietonale asfaltate, o pergolă pe stâlpi de zidărie de cărămidă aparentă, trei locuri de joacă destinate copiilor, o cascadă pe două părţi – una care se prelinge pe suprafaţa peretelui, orientată spre locul de odihnă şi cealaltă ca o cascadă îngustă, cu cădere spre un lac mic, care face legătura cu lacul realizat în prima etapă, dar şi un amfiteatru în aer liber, dezvoltat în jurul unei scene circulare.

Conform indicatorilor tehnnico-economici ai Amenajării Parcului Salca II care au fost aprobaţi de Consiliul Local al Municipiului Oradea, în cadrul şedinţei de consiliu din luna februarie, proiectul parcului prevede şi realizarea unui pârâu cu o suprafaţă de 72 mp, care se va deversa în lacul existent în Pârâul Salca I şi care, cu ajutorul unei pompe, va fi recirculat.

Totodată, parcul va fi dotat cu panouri de informare, fântâni cu apă potabilă, o fântână cu apă pentru câini, toalete ecologice, bănci de odihnă, coşuri de gunoi, stâlpi de iluminat, corpuri de iluminat încastrate în pavaj, două poduri pentru traversarea pârâului existent, reţea de irigat.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor