O zi alături de sufletul în care se oglindește seninătatea, femeia

Reactualizat la:
O zi alături de sufletul în care se oglindește seninătatea, femeia
Este ediția cu un număr nedefinit deja când membrii Centrului de Scleroză Multiplă Oradea organizează un eveniment dedicat tuturor celor ce însoresc centrul cu prezența lor, femeile care știu să zâmbească mereu și să aducă buna dispoziție în grupul celor afectați de scleroză multiplă, dar și alte dizabilități.

Evenimentul a fost organizat de Fundația de Scleroză Multiplă Bihor, cu sprijinul voluntarilor Asociației Filantropia Oradea. Alături de femeile sărbătorite cu acest prilej au fost și copiii de la Grădinița 28 din Oradea, îndrumați de doamnele Elena Indrie și Sanda Igna. Copiii au adus cu cântecelele lor și cu darurile făcute chiar de mânutețe lor dibace, multe zâmbetele și bucurie pentru cele peste 50 de persoane participate la acest eveniment, persoane afectate de scleroza multiplă și alte boli invalidante. La eveniment au participat și invitați speciali, cum au fost delegații organizației Ro-Man-Aid din Insula Man, dar și delegația organizației Christians Forward Southeast Asia din Statele Unite ale Americii, care doresc să participe la activități de sprijin pentru persoanele expuse marginalizării sociale.

Fundația de Scleroză Multiplă Bihor este o organizatie non-profit care sprijină peste 100 de persoane afectate de această maladie în județul Bihor și totodată este fondatoarea mișcării naționale de scleroză multiplă din țara noastră, adunând peste 20 de ani de experiență. În prezent, centrul oferă informare, consiliere, recuperare locomotorie prin kinetoterapie, fizioterapie, de asemenea, oferă psihoterapie, dar și consultații medicale gratuite oferite de medici voluntari, toate aceste servicii în cadrul centrului de zi din Oradea, dar și la domiciliu, prin intermediul voluntarilor și a unui colectiv de profesioniști în asistența socio-medicală.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !