Oamenii de afaceri, antrenati pentru succes

De Veronica Bursaşiu
Oamenii de afaceri, antrenati pentru succes
Peste 100 de antreprenori au confirmat participarea la evenimentul organizat de Federaţia Patronilor.

Organizatorii evenimentului sunt gata să de-a banii înapoi participanţilor, dacă nu vor fi mulţumiţi de calitatea şi cantitatea informaţiei primite. Organizatorul evenimentului Business For Business, vicepreşedintele FP Bihor, Eugen Antal spune că participanţii vor primi în patru ore mai multă informaţie, cu aplicaţie practică imediată, decât ar primi într-un semestru de cursuri. Cinci experţi sunt gata să-i sprijine pe antreprenori să-şi accelereze succesul. Mircea Chira, antrenor pentru succes, coleg de scenă cu Bruno Medicina şi Martin Rujoiu la Leadership 530, va avea inclusiv în moment în care va prezenta asistenţei cum se merge pe cărbuni încinşi.

„Sunt gata şi eu să fac o demonstraţie pe cărbuni încinşi alături de domnul Mircea Chira. Un astfel de om care are forţa şi voinţa, şi motivaţia să te determine să faci un astfel de pas poate demonstra că participanţii la conferinţă vor putea fi motivaţi şi să obţină mai mult de la viaţă, de la propriul business. Aceasta fiindcă voinţa este o armă în mâna celui care o deţine. Noi ne adresăm celor nemulţumiţi, «Aşteptăm nemulţumiţi !», acesta este şi sloganul ales de noi pentru evenimentul din 5 octombrie. Dezvoltatorul învăţării experienţiale accelerate de business, Paul Brad va fi prezent la eveniment, ca de-altfel şi pshihologul Daniel Ciucur, trainer certificat Process Comunication Model. Pe lista experţilor prezenţi la eveniment figurează şi antrenorul orădean şi trainerul pentru dezvoltarea afacerilor Ronald Borşi, dar şi iluzionistul Andrei Crăciun care le va arăta participanţilor ce daune poate aduce neatenţia în afaceri.

„Acest moment este surpriza evenimentului. Dorim să atragem atenţia asupra faptului că în afaceri o clipă de neatenţie poate să însemne pierderea unei oportunităţi, a unei negocieri, a unui contract, fie el şi de angajare. În general, oamenii când sunt nemulţumiţi se plâng, însă cei care transformă oportunităţile în soluţii sunt antreprenori, oamenii care mişcă lumea. Oameni care nu văd un obstacol într-un şanţ, ci cei care consideră că e o oportunitate ca acolo să construieşti un pod. Iar un pod nu se construieşte la fiecare cinci minute, un pod se construieşte numai dacă ai viziune, de către leaderi”, a explicat Eugen Antal. Business For Busines este un nou concept care pune oamenii de afaceri în contextul ideal pentru a-şi urca pe un alt nivel afacerea sau cariera.

„Fie că e vorba de un start-up, microîntreprindere sau de cei care sunt deja într-un business mai mare, extins teritorial, acest eveniment este locul perfect unde după împărtăşirea unor experienţe de afaceri se pune accent pe crearea relaţiilor de afaceri în mod profesionist, la secţiunea Network 1-2-1 (one-to-one), prin interacţiune formală om-la-om sau într-o atmosferă plăcută, la degustarea de vin, unde de regulă se încheie noi parteneriate de afaceri de cursă lungă”. Vor putea participa la eveniment şi vor putea primi informaţii doar cei care se vor înscrie pe www. Business-For-Business.ro . Organizatorii Business For Business vor să verifice dacă bihorenii au disponibilitate să primească informaţia de business. „Dacă răspunsul este afirmativ, conferinţa va deveni una tradiţională”, a ţinut să precizeze vicepreşedintele FPBihor, Vasile Fonoage.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !