Obligaţi să stea în frig

1Comentariu
Obligaţi să stea în frig
Deva – Pentru simplul motiv că proprietarul magazinului situat la parterul blocului refuză să permită celor de la Calor să efectueze lucrări de reparaţii la conductele care trec pe sub incinta magazinului, 16 familii de pe aceeaşi scară a blocului 3 din Deva îngheaţă în apartamente.

Locatarii blocului sunt revoltaţi şi s-au adresat autorităţilor, însă fără nici un rezultat.

„Este inadmisibil ce se întâmplă. Viceprimarul Florin Oancea ne-a spus să-i acţionăm în judecată pe proprietarii magazinului. Dar asta înseamnă să stăm aşa vreo trei ierni. Suntem bătrâni şi nu vom rezista”, spune Ecaterina Mozcar, în vârstă de 85 de ani.

Reprezentanţii Calor ridică din umeri şi recunosc ilegalitatea comisă de proprietarii magazinului.

„Nu avem ce face. Nu putem intra pe proprietatea cuiva dacă acesta nu ne dă acordul. Este necesar ca locatarii blocului să se adreseze celor de la Protecţia Consumatorului”, declară Claudiu Simionescu, director adjunct Calor. Florian Ghergan, unul dintre administratorii acestui magazin, susţine că nu are nimic împotriva lucrărilor de reparaţii.

„Vreau doar ca acestea să fie făcute cu cap. Cei de la Calor nici măcar nu ştiu pe unde trec ţevile pe care vor să le repare”, a declarat Ghergan.

Tiberiu Stroia1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor