„Şocuri” de artificii în noapte

76Comentarii
„Şocuri” de artificii în noapte
ORADEA – Nevoiţi să se acomodeze cu zgomotul motocicletelor ambalate în miez de noapte, orădenii sunt pe cale să se confrunte şi cu moda nunţilor cu jocuri de artificii. Astfel, la miezul nopţii de sâmbătă spre duminică, sute de nuntaşi au ieşit din restaurantul Vandana de lângă Podul Decebal pentru a se delecta cu jocurile de artificii care au răsunat până în cartierul Rogerius, şi chiar şi mai departe, mai bine de o jumătate de oră.

De asemenea, mai multe maşini s-au oprit fix pe Podul Decebal pentru a avea vizibilitate bună. Însă „acustica” şi mai bună i-a trezit pe destui orădeni care ni s-au plâns de situaţie. În schimb organizatorii nunţii ne-au asigurat că au primit autorizaţie de la Primăria Oradea să folosească efecte pirotehnice în respectiva zonă rezidenţială. Faţă de costul materialelor pirotehnice, care ajung la mii de lei, autorizaţia costă în jur de 300 de lei, fiind un preţ modic.

„Bubuiturile s-au auzit până pe strada Armatei Române, ca la Ziua Oradiei. Eu am un băieţel care s-a trezit şi nu a mai putut adormi uşor. Înţelegem dacă de câteva ori pe an se sacrifică liniştea oamenilor care se odihnesc însă nu e normal să se aprobe super-focuri de artificii la orice nuntă, zi de naştere sau onomastică. Probabil a fost nunta vreunui VIP.”, şi-a exprimat părerea orădeanca Maria P.

„Sunt unele din cele mai frumoase artificii pe care le-am văzut vreodată în Oradea. Ce-i drept, până acum artificiile se lansau doar în parcarea dintre Criş şi Pasajul Vulturul Negru. Ar trebui totuşi ţinut cont pentru ce zonă se dă aprobarea. Dacă vor neapărat să se bucure de artificii, nuntaşii să fie dispuşi să meargă într-o zonă mai puţin populată.”, a completat şi orădeanul Dan B.

Cristian Horgos76Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor