Şoferii şi… alcooltestul

Şoferii şi… alcooltestul
REŞIŢA – Conducătorii auto din municipiu au avut ocazia, joi seara, să se întâlnească cu echipaje ale Poliţiei Rutiere, în diferite zone ale municipiului, acolo unde se aşteptau mai puţin.

Acei şoferi care cred că de multe ori „fentează“ poliţia, în momentul în care beau un păhărel de băutură şi se urcă la volan, se înşeală. Acţiunea recentă a avut un scop precis: acela de a verifica în primul rând zonele mai puţin circulate, sau drumul de centură. Este una dintre multele acţiuni ale Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin, menite să prevină şi de ce nu, să diminueze pe cât se poate, producerea de accidente.  
 
Spre surprinderea agenţilor toate persoanele oprite în trafic, în decursul celor aproape patru ore cât a duract acţiunea, s-au dovedit a respecta legal şi moral condiţiile impuse de lege, în privinţa consumului de alcool la volan. Fiecărui şofer oprit pentru verificare, i s-a făcut testul de alcool cu alcooltestul.  
 
Calendare-cadou 
 
Şi cum ne găsim în cea mai sfântă săptămână din an, conducătorii auto opriţi în trafic, s-au ales cu câte un… calendar pe anul 2007, editat special pentru aceste acţiuni specifice, fie că a fost vorba despre alcool, viteză sau centura de siguranţă.  
 
Camelia Giuca 
 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase