Şoferii şi motocicliştii, sfătuiţi de poliţişti

6Comentarii
Şoferii şi motocicliştii, sfătuiţi de poliţişti
Participanţii la trafic, fie ei pe două sau pe patru roţi, au fost din nou atenţionaţi de poliţişti.

Politia bihoreană revine cu câteva recomandări pentru şoferi şi motociclişti, pentru a circula împreună în siguranţă pe şosele. Astfel, şoferilor li se recomandă să aibă mare grijă la motociclişti! Pentru evitarea evenimentelor rutiere nedorite, poliţia le recomandă ca înainte să deschidă portierele, să se asigure că din spate nu trece o motocicleta, acest lucru fiind valabil şi pentru pasagerii din vehicul. De asemenea, trebuie să fie atenţi la schimbarea direcţiei de mers, deoarce oricând din spate sau din faţă poate apărea un motociclist. Şi la plecarea de pe loc, şoferii trebuie să se asigure că nu pun în pericol siguranţa deplasării unui motociclist, iar atunci când sunt depăşiţi, nu trebuie să mărească viteza de deplasare şi să circule cât mai aproape de marginea din dreapta drumului.

Atenţie  motociclişti!

Şi motociclistii sunt atenţionaţi de politia rutiera, care le transmite câteva sfaturi utile în trafic, pentru evitarea evenimentelor rutiere. Aşadar, motocicliştii sunt sfătuiţi să evite accelerările excesive şi să nu depăşească limitele legale de viteză, să evite deplasarea între benzile de circulaţie. Ca o altă măsură de protecţie a vieţii şi sănătăţii participanţilor la trafic pe două roţi, aceştia sunt sfătuiţi ca atât ei, cât şi eventualii lor pasageri să poarte căşti de protecţie omologate. Totodată, şi motocicliştii sunt atenţionaţi să nu conducă dacă se află sub influenţa băuturilor alcoolice. În trafic, acestora li se recomandă să nu facă slalom printre autovehiculele aflate în mişcare, să se asigure că dispun oricând de spaţiu de frânare suficient şi că păstrează permanent contactul ambelor roţi cu suprafaţa carosabilului. La final, toţi participanţii la trafic, trebuie să ştie că „Viaţa este nepreţuită – Acordaţi-i prioritate!”

A.L.

Un motociclist şi soţia lui au murit într-un accident

Motociclist accidentat mortal în Sânmartin

Caravana respectului în trafic6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor