Ofertă bogată de angajare pentru bihoreni

De Dan Birta
Ofertă bogată de angajare pentru bihoreni
„Târgul locurilor de muncă Inform Media Press”, care oferă peste 500 de locuri de muncă, va avea loc în 16 şi 17 martie la Trade Center.

Şanse de angajare pentru bihorenii care se află în căutarea unui loc de muncă. Vineri şi sâmbătă, 16 şi 17 martie 2018, la Trade Center, începând cu ora 9:00, va fi organizat „Târgul locurilor de muncă Inform Media Press”. Partener instituţional este AJOFM Bihor.

La târg şi-au confirmat participarea următoarele firme: Leroy Merlin, Selina, Olimp Impex, Fin Prom, Inteva, Eberspaecher, Celestica, Class Furn, Plastor, Turism Felix, PGS, Faist Mecatronic, Gros Metal, RE/MAX JOY şi UAMT Oradea. Acestea oferă peste 500 de locuri de muncă, dintre care aproximativ 20% sunt pentru persoanele cu studii superioare.

Eberspaecher

Eberspaecher a deschis fabrica din Parcul Industrial din Oradea în octombrie 2016. Dezvoltată pe circa unsprezece hectare de teren, fabrica cuprinde sectoare de producţie şi de logistică precum şi un complex de birouri. Eberspaecher se numără printre principalii dezvoltatori și furnizori pe plan mondial în sectorul sistemelor de evacuare, al sistemelor de încălzire pentru autovehicule și al sistemelor de aer condiționat pentru autobuze.

Eberspaecher este totodată un partener competent al industriei de automobile în domeniul inovaţiei. Eberspaecher vine la „Târgul locurilor de muncă Inform Media Press” cu o ofertă de 22 de locuri de muncă, dintre care şapte pentru persoanele cu studii superioare şi 15 pentru operatori producţie. Astfel sunt oferite posturi pentru HSE Coordinator, Planning Coordinator, Program&Customer Quality Engineer, Demand Planner, Production Planner, Laboratory&Metrology Engineer.

FinProm

FinProm este o firmă cu sediul în Arad, nou intrată pe piaţa orădeană, şi caută 30 de operatori PC intermediari în activitatea financiară. FinProm oferă servicii de înaltă calitate privind introducerea datelor şi gestionarea documentelor, oferind o soluţie singulară pentru cererile de procesare a datelor şi operaţiunilor de back office, reducând semnificativ nevoile de personal intern, accesoriile şi costurile aferente.

Celestica

Celestica vine la „Târgul locurilor de muncă Inform Media Press” cu o ofertă de 51 de locuri de muncă: 22 pentru persoanele cu studii superioare şi 29 pentru cele cu studii medii. Astfel, sunt căutaţi analiştii cumpărări, consilierii, referenţii, experţii, economiştii, inginerii producţie şi inginerii sisteme informatice, referenţii comerţ exterior, şefii de serviciu şi şefii unitate elementară de lucru. De asemenea, Celestica mai are nevoie de tehnicieni asigurarea calităţii, pontator, facturist, magaziner.

Class Furn

Class Furn angajează desenator tehnic, proiectant, referent logistică, persoane cu studii superioare. La categoria persoanelor cu studii medii Class Furn caută cusători, operatori CNC, operatori secţie de croi, tapiţeri, electromecanici, manipulanţi marfă, electromecanici, sudori, tâmplari, operatori producţie şi muncitori necalificaţi.

Selina

Selina, unul dintre cei mai importanţi competitori de pe piaţa construcţiilor din vestul ţării participă la „Târgul locurilor de muncă Inform Media Press” cu o ofertă de angajare pentru 33 de persoane cu studii medii şi cu experienţă în diferite meserii. Astfel, au şanse de angajare electricienii, gateriştii, instalatorii, zugravii, zidarii, şoferii profesionişti categoria B+C şi C+E, mecanicii auto şi electricienii auto.

Olimp Impex

Olimp Impex este prezentă de peste 25 de ani pe piața din nord vestul României şi are ca domeniu principal de activitate producţia de sisteme de acoperiş de tip ţiglă metalică, sisteme de tablă cutată, sisteme de jgheaburi şi burlane. La „Târgul locurilor de muncă Inform Media Press” Olimp Impex oferă celor interesaţi şapte locuri de muncă pentru persoane cu studii medii. Astfel, sunt căutaţi operatorii utilaj profilat tablă CNC, lăcătuşii mecanici pentru confecţii metalice, stivuitoriştii, facturiştii şi manipulanţii marfă.

Inteva

Inteva Products, LLC, unul dintre principalii furnizori de componente din domeniul de automotive, a inaugurat oficial, în 4 mai 2016, fabrica din Oradea. În cadrul fabricii se produc componente ale plafonului (roof system) pentru importanţi clienţi europeni ai firmei. Principalii beneficiari ai produselor Inteva sunt Mercedes Benz, Volkswagen şi Skoda. Inteva participă la „Târgul locurilor de muncă Inform Media Press” cu oferte de angajare pentru material planner, inginer de sistem, tehnicien mentenanţă, şef de schimb, dar şi pentru reglori şi operatori.

Plastor

Una dintre firmele de tradiţie în domeniul maselor plastice, cu o vechime mai mare de 100 de ani, Plastor oferă managementul complet al proiectelor în domeniul producţiei de articole din materiale plastice. Plastor participă la „Târgul locurilor de muncă Inform Media Press” cu o ofertă de 26 de joburi pentru ingineri, operatori mase plastice şi muncitori necalificaţi.

Turism Felix

Una dintre cele mai mari şi mai bine cotate societăţi din domeniul turismului, SC Turism Felix, participă la „Târgul locurilor de muncă Inform Media Press” cu nu mai puţin 82 de oferte de locuri de muncă. Se caută persoane calificate în meseriile: bucătar şi ajutor de bucătar, ospătar şi ajutor de ospătar, barman, recepţioner, cameriste, liftier, băieş, casier, salvator la ştrand, maseur, asistent medical balneofizioterapie, economist şi consilier juridic.

Faist Mekatronic

Faist Mekatronic, una din cele mai mari şi mai vechi companii din Parcul Industrial, participă la „Târgul locurilor de muncă Inform Media Press” cu o ofertă de 25 de joburi. Este vorba de inginer junior, inginer calitate, operatori producţie, electricieni, magazioner şi mecanic utilaje.

PGS

Una dintre cele mai consistente oferte de locuri de muncă la „Târgul locurilor de muncă Inform Media Press” are PGS & Co, printre cei mai mari producători de fotolii şi canapele la nivel internaţional. Oferta PGS este pentru: economişti, şefi birou achiziţii, asistenţi achiziţii, normatori, tehnicieni calitate, tehnicieni SSM, manipulanţi marfă, tâmplari universali şi muncitori necalificaţi.

Leroy Merlin

Sectorul comerţului este reprezentat la „Târgul locurilor de muncă Inform Media Press” de Leroy Merlin. Retailerul din domeniul bricolajului caută consilieri logistică, consilieri vânzări şi responsabili raion comercial.

Gros Metal

Pe ultima sută de metri, la „Târgul locurilor de muncă Inform Media Press” şi-a anunţat participarea şi Gros Metal, societate care comercializează materiale de construcţii şi instalaţii, în special produse metalurgice. Gros Metal angajează maistru tehnolog, lăcătuşi confecţii metalice, sudori şi fierari-betonişti.

RE/MAX JOY

RE/MAX, numărul unu mondial în real-estate, care tinde să devină liderul naţional în imobiliare pentru România, este în căutare a 35 de oameni care vor să devină profesionişti în imobiliare: consultanţi imobiliari şi agenţi imobiliari. Nu este necesară experienţa. Candidaţii ideali sunt antreprenori cu afaceri de nivel mic sau mediu, obişnuiţi cu libertatea şi acţiunile pe contr propriu.

UAMT Oradea

Ultima companie înscrisă la „Târgul locurilor de muncă Inform Media Press”, dar cu una dintre cele mai consistente oferte de locuri de muncă – 65 – este UAMT Oradea. Compania cu o vechime de peste 50 de ani în doemniul componentelor auto angajează: responsabil resurse umane, responsabil calitate, sculeri matriţeri, stivuitorişti, operatori producţie şi agenţi de pază.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !