Ofertă bogată de locuri de munca Oradea

2Comentarii
ORADEA – Circa 900 de locuri de munca au fost anunţate până la data de 22 septembrie 2008, la AJOFM Bihor, pentru „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”. Potrivit directorului executiv al instituţiei, Dorel Drăghici, lista rămâne deschisă în continuare.

Dintre cei 180 de agenţi economici contactaţi de AJOFM Bihor, 48 şi-au confirmat participarea la bursă cu o ofertă de 889 de locuri de muncă. „Persoanelor cu studii superioare le sunt destinate 190 de locuri de munca Oradea dintre acestea”, a precizat Drăghici.

 

Locuri de munca Oradea

Principalele domenii de activitate în care sunt oferite locuri de munca Oradea sunt: construcţii civile – 117 locuri de muncă (13 pentru studii superioare), echipamente elctronice – 103 locuri (25 pentru studii superioare), recrutare şi plasare forţă de muncă – 192 locuri (63 studii superioare), comerţ – 139 de locuri de muncă (trei pentru studii superioare). Domeniul industriei uşoare oferă 61 de locuri de muncă, iar domneiul asigurărilor 39, dintre care 19 pentru studii superioare. În industria mobilei oferta este de 36 de locuri de muncă, iar în industria maselor plastice de 36 de locuri. Turismul vine cu 34 de locuri de muncă.

Trebuie specificat că oferta era valabilă până la data de 22 septembrie ora 16:00. La data desfăşurării bursei organizatorii speră ca numărul locurilor de muncă să crească considerabil. Bursa va avea loc în data de 26 septembrie 2008, de la ora 9:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea.

„Deşi, generic este denumită «Bursa absolvenţilor», sunt aşteptate toate persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă”, aprecizat Dorel Drăghici.

 

Dan Birta

 2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor