Ofertă mică de locuri de munca Oradea

3Comentarii
Ofertă mică de locuri de munca Oradea
ORADEA – Iarna, aproape inexistentă şi reducerea numărului de locuri de munca Oradea în industria uşoară sunt principalele cauze ale ofertei destul de sărace de locuri de muncă de la Agenţia Judeţeană pentru ocupare a Forţei de Munca Oradea (AJOFM) Bihor. Locuri de munca [.xls – 36KB]

„Numărul de locuri de munca Oradea din această perioadă este mic, faţă de cel din aceeaşi perioadă a anului trecut. A scăzut mult numărul locurilor oferite în domeniul confecţiilor şi, în general cel al industriei uşoare”, a explicat Daciana Nica, director executiv adjunct la AJOFM Bihor. „Pe de altă parte, iarna fiind destul de uşoară, majoritatea societăţilor din domeniul construcţiilor au continuat munca şi în perioada iernii. Astfel, acum nu mai sunt nevoite să facă angajări”, apreciază Daciana Nica.

Locuri de munca Oradea

Peste 150 de locuri de munca sunt în prezent în oferta AJOFM Bihor. Dintre cele 156 de locuri, 26 se adresează persoanelor cu studii superioare. Consilier la Direcţia de Muncă, inspector la Finanţele bihorene, librar-şef, director de vânzări la Cominca, şefi-servicii la Spitalul de Recuperare din Baile Felix, responsabil de marketing şi reprezentant vânzări la Rovex, sunt doar câteva dintre posturile oferite de AJOFM, care necesită studii superioare.

Persoanele cu studii medii pot alege dintre cele 101 posturi oferite. persoanele care au o calificare în meseriile de operator calculator, asistenţi medicali, agenţi de vânzări, agenţi comerciali, contabili, casieri, vânzători comerciali, electricieni sau şoferi, au şansa de a-şi găsi un loc de muncă în oferta agenţiei judeţene. Muncitorii necalificaţi au, de asemenea, la dispoziţie 21 de locuri de munca.

Dan Birta3Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor