Ofertă specială pentru pescari

Ofertă specială pentru pescari
Începând de vineri, cei care vor sa fie în continuare membri pescari sau sa capete acest statut pot plati cotizatia. Joi, reprezentantii Asociatiei Judetene a Vânatorilor si Pescarilor Sportivi Bihor au stabilit cuantumul acestei cotizatii pentru anul viitor, care este de 1.300.000 lei.

Cei care platesc pâna la sfârsitul acestui an primesc o reducere de 10%. Sotiile pescarilor pot astfel sa le faca un cadou foarte util, si anume un carnet de membru pescar.

La fel ca în anii trecuti, de o reducere de 50% din cuantumul cotizatiei beneficiaza elevii, studentii si pensionarii de peste 62 de ani. De asemenea, o reducere de 75% li se va face copiilor sub 14 ani.

Din cotizatiile pescarilor, 25% se vireaza la Compania Nationala de Administrare a Fondului Piscicol, iar alti bani iau drumul darilor datorate catre Compania Nationala Apele Române. Din restul banilor adunati din cotizatii, reprezentantii AJVPS îsi propun sa populeze apele administrate cu circa sapte tone de crap.

Aceeasi cantitate de crap a ajuns în baltile si canalele AJVPS Bihor si anul acesta. În ceea ce priveste cotizatia, anul acesta a fost de un milion de lei, fiind înregistrati aproape 7.000 de pescari cu acte în regula, din care 4.500 la filiala Oradea.