Oferte pentru ospătari, bucătari şi recepţioneri în Germania

Oferte pentru ospătari, bucătari şi recepţioneri în Germania
Bihorenii au şansa de a se angaj pe posturile de ospătari, recepţioneri, bucătari, coordonator de evenimente sau lăcătuş în Germania.

AJOFM Bihor dispune, prin intermediul reţelei EURES, de 16 posturi pentru lucrători calificaţi (ospătar – opt posturi, recepționer – două posturi, bucătar – patru posturi, coordonator evenimente – un post și lăcătuș – un post). Selecţia va fi organizată la Braşov, în luna septembrie.

Condiţii

Pentru ocuparea posturilor vacante, trebuie ȋndeplinite mai multe condiţii. În primul rând cunoaşterea limbii germane şi engleze, calificare profesională şi experienţă în domeniu. Pentru unele posturi sunt necesare studii superioare şi cunoştinţe de utilizare a calculatorului.

Contractele de muncă pot fi pe durată determinată, de 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Salariul oferit este de 1.800 – 2.250 euro brut/lună pentru posturile de ospătar, 1.850 – 2.095 euro brut/lună pentru posturile de bucătar, 2.095 euro brut/lună pentru posturile de recepționer, 2.000 – 2.500 euro brut/lună pentru postul de coordonator evenimente și 2.513 euro brut/lună pentru postul de lăcătuș.

Angajatorii pot asigura cazarea gratuit sau contra cost; ori pot oferi sprijin în vederea găsirii unei locuinţe.

Persoanele cu domiciliul în județul Bihor, care corespund cerinţelor posturilor oferite, trebuie să se adreseze Consilierului EURES din cadrul Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bihor din Oradea, str. Transilvaniei nr. 2, telefon 0259.433.346, pentru a primi formularele de aplicare și pentru a fi înregistrate în baza de date pentru muncă în străinătate.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !