Oferte turistice de toamnă

Sinaia este frumoasă şi toamna
Sinaia este frumoasă şi toamna
Două programe turistice stau la dispoziţia românilor până în 15 decembrie 2009.

Numărul scăzut al turiştilor în staţiunile balneare în acest an i-a făcut pe reprezentanţii patronatelor din turism să ia măsuri. Astfel, programul „O săptămână de refacere în staţiunile balneare” a fost decalat cu o lună, de pe 15 octombrie pe 15 septembrie. Acest program, care se adresează tuturor categoriilor sociale durează până în 15 decembrie 2009. Pachetul cuprinde şase nopţi de cazare cu mic dejun, două proceduri de tratament pe zi şi o consultaţie medicală la sosire, pe baza recomandării medicale. Tarifele sunt de 270 de lei la un hotel de două stele şi 330 de lei la un hotel de trei stele. În tarif sunt incluse TVA şi comisionul de 10% revenind agenţiei de turism. În program sunt înscrise staţiunile: Amara, Băile Olăneşti, Băile Herculane, Buziaş, Călimăneşti – Căciulata, Govora, Lacul Sărat, Moneasa, Praid, Pucioasa, Saturn, Sângiorz Băi, Sinaia, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata, Turda şi Vatra Dornei.
Pachetele de servicii se pot procura de la orice agenţie de turism din ţară.

„Decada balneară”

Cui nu-i ajung şase zile, poate opta pentru zece. Tot la 15 septembrie, a fost lansat programul „Decada balneară”, care se termină pe 15 decembrie 2009. „Programul «Decada balneară» se adresează celor interesaţi să-şi îngrijească sănătatea sau să prevină îmbolnăvirile, prin efectuarea unor tratamente în staţiuni balneare, cu factori naturali de cură. Pot beneficia de aceste pachete turistice toate categoriilor sociale interesate”, se spune în comunicatul Organizaţiei Patronatelor din Turismul Românesc. Pachetul de servicii cuprinde: zece zile în staţiune, nouă nopţi de cazare, pensiune completă pe durata sejurului, tratament – minim şapte zile, câte două proceduri/zi şi consultaţie medicală la începutul sejurului.
Pentru a beneficia de serviciile de tratament este necesară o recomandare de la medicul de familie/specialist şi de o dovada a plăţii asigurarilor de sănătate sau de talon de pensie. Tariful pachetului pentru o persoană în cameră dublă, incluzând TVA, este de 650 de lei la un hotel de două stele şi 750 de lei la un hotel de trei stele. Comisionul pentru agenţia vânzătoare este de 50 lei/pachet, .

Biletele se pot procura de la orice agenţie de turism din ţară.

Participă la program staţiunile: Amara, Băile Olăneşti, Băile Tuşnad, Băile Herculane, Călimăneşti – Căciulata, Lacul Sărat, Moneasa, Praid, Pucioasa, Saturn, Sângiorz Băi, Sinaia, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Sovata şi  Turda.

Dan Birta0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !