Şoferul s-a grăbit în… copac

Şoferul s-a grăbit în… copac
Soferul unui autoturism Dacia aproape ca a izbutit „sa urce” cu masina într-un copac de pe strada Muntele Gaina. Vineri seara, în jurul orei 19:00, oradeanul B.P.M. (27 ani) îsi conducea masina cu viteza mare pe strada mentionata, în directia strazii Dimitrie Cantemir.

Din cauza vitezei excesive, într-o curba la stânga a pierdut controlul volanului, iar masina a trecut pe contrasens.
Punctul terminus al traiectoriei masinii a fost într-un nuc tânar de pe marginea stânga a soselei. Dacia a escaladat pomul, botul masinii a fost distrus complet, dar soferul a scapat cu rani minore. Lovita „cam” pe zebra

Ceva mai târziu, tânara oradeanca M.A.L. (25 ani), a suferit rani grave dupa ce a fost lovita de un autoturism pe strada Dimitrie Cantemir. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 22:20. Victima a fost lovita în timp ce traversa strada în zona trecerii de pietoni din apropierea statiei de tramvai, de un autoturism BMW la volanul caruia se afla B.M.T. (24 ani).

„Tânara trecea strada dinspre Lotus, iar BMW-ul circula din Centru spre Nufarul. Nu ma pot pronunta asupra vinovatiei. Va trebui sa audiem martorii, iar rezultatele le vom vedea la finele cercetarilor”, a declarat comisarul Valentin Panescu, din cadrul Serviciului de Politie Rutiera (SPR) Bihor, care s-a deplasat la fata locului.
Ambulantierii au zabovit câteva zeci de minute pâna au stabilizat starea victimei. La Spitalul Judetean, medicii au constatat ca tânara a suferit o fractura de bazin, de peroneu, os facial si nenumarate contuzii.

Sebastian Kovacs