Oficial, doua parcuri industriale

Lucrările ar trebui finalizate în noiembrie
Lucrările ar trebui finalizate în noiembrie
Prima întâlnire cu mass media a viceprimarului Ovidiu Muresan s-a consumat joi, cu ocazia unei informări asupra stadiului lucrărilor la reţelele de utilităţi din Parcul Industrial (PI).

În cadul deplasării la locaţia de pe Şoseaua Borşului, vicele a anunţat şi obţinerea titlului de parc industrial pentru Parcul Eurobusiness II, pe terenul de la Tancodrom.

„În acest moment se lucrează intens la partea de utilităţi, însemnând canalizare menajeră, canalizare pluvială, alimentare cu apă, energie termică şi electrică, parte care este realizată deja în proporţie de 85%. Din discuţiile purtate cu constructorul, drumul colectror, care este principalul drum de acces în parc, va fi finalizat în cea de-a doua parte a lunii august”, a precizat viceprimarul Ovidiu Mureşan. Termenul de finalizare al întregii lucări prinse în proiectul „Crearea unei infrastructuri de afaceri în municipiul Oradea şi asigurarea cu utilităţi publice a Parcului Industrial Eurobusiness Oradea – Etapa I” este noiembrie, 2012.

„Gradul de ocupare al Parcului Industrial I este în acest moment de 50%, dar tindem spre un grad de ocupare de 80%. Parcul II va fi ocupat de firmele orientate spre activitatea de servicii, logistică şi transport, dar şi de firmele orientate spre producţie”, a spus Delia Ungur, administratorul Parcului Industrial.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !