Oi si capre, verificate

Oi si capre, verificate
În perioada următoare Centrul Judeţean al Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (CJAPIA) va demara verificări vizând datele cuprinse în cererile pentru Plata Naţională Directă Complementară în sectorul zootehnie.

Dacă în urma acestor verificari se constată diferenţe între numărul animalelor solicitat la plată şi numărul animalelor eligibile se aplică reduceri sau chiar excluderi de la plată.

Conform normelor în vigoare dacă diferenţa dintre animalele solicitate şi cele eligibile este mai mică sau egală cu 3%, nu se aplică nici o penalizare.

Dacă această diferenţă este mai mare, sau egală, cu 3%, prima totală se reduce cu 5% dacă raportul dintre numărul de animale cu nereguli şi numărul de animale determinat este mai mic sau egal cu 10%, cu 10% dacă raportul dintre numărul de animale cu nereguli şi numărul de animale determinat este mai mare de 10% dar mai mic sau egal cu 20%, cu 15% dacă raportul dintre numărul de animale cu nereguli şi numărul de animale determinat este mai mare de 20% dar mai mic sau egal cu 30%, cu 20% – dacă raportul dintre numărul de animale cu nereguli şi numărul de animale determinat este mai mare de 30% dar mai mic sau egal cu 50%. Dacă raportul dintre numărul de animale cu nereguli şi numărul de animale determinat este mai mare de 50%, solicitantul este exclus de la plată pentru anul în care se face solicitarea primei pe cap de animal.

S.Al.

Taguri: ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !