Olimpiada judeteana la socio-umane

Olimpiada judeteana la socio-umane
Etapa judeţeană a Olimpiadei şcolare la Ştiinţe socio-umane s-a desfăşurat, la sfârşitul săptămânii trecute, la Liceul GrecoCatolic din Oradea.

La competiţie au participat peste 100 de elevi din Oradea şi din Bihor. La disciplinele filosofie şi logică, argumentare şi comunicare au fost înscrişi 32 elevi (17, la filosofie şi 15, la logică, argumentare şi comunicare), la psihologie, 8, la economie, 19, iar la psihologie, 14 elevi. La sociologie a existat doar un singur candidat.

La disciplinele educaţie şi cultură civică elevii au fost împărţiţi în echipaje, alcătuite din câte doi candidaţi. Astfel, la educaţe civică au participat 22 de echipaje din clasele III-IV, în timp ce la cultură civică au luptat pentru un loc la naţională 13 echipaje din clasele a VII-a şi a VIII-a din Oradea şi Bihor.

Elevii nemulţumiţi de rezultatele obţinute pot depune contestaţii, luni, între orele 8:00 şi 12:00, la secretariatul Liceului GrecoCatolic. Rezultatele finale ale olimpiadei vor fi afişate marţi, 12 martie, la ora 16:00.

Elevii care au obţinut cele mai mari punctaje, cu condiţia ca media finală să fie peste 9,00, vor pleca la etapa naţională a Olimpiadei de socio-umane care se va desfăşura în perioada 17-21 aprilie, la Ploieşti.

C.D.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !