Olimpici la „Constantin Brâncuşi”

2Comentarii
Olimpici la „Constantin Brâncuşi”
În fiecare an, Colegiul Tehnic „Constantin Brâncuşi” îşi trimite cei mai buni elevi la fazele naţionale ale olimpiadelor şcolare. Anul acesta, trei elevi ai colegiului s-au întors cu rezultate deosebite.

Bogdan Popa, elev în clasa a XI-a A, s-a dovedit a fi cel mai bun la Olimpiada de construcţii şi lucrări publice, câştigând locul I pe ţară plus premiul special. La aceeaşi disciplină, colega lui de şcoală Raluca Buibaş, elevă în clasa a XII-a F, a primit menţiune. Tot menţiune a obţinut şi Kapronczai Albert din clasa a XI-a A, la disciplina zugrav-vopsitor. Acesta este elev la Şcoala de Arte şi Meserii a CT „C. Brâncuşi”.

Răsplătiţi triplu

Participanţi la faza naţională au fost şi Pârvu Laszlo din clasa a XI-a B – SAM, la disciplina instalaţii tehnico-sanitare şi gaze, precum şi Konkoly Janos, clasa a XI-a E, la disciplina tinichigiu-vopsitor. Olimpiada la aceste discipline s-a desfăşurat la Cluj-Napoca. Olimpiada de arhitectură a avut loc la Timişoara, la aceasta participând elevul Marin Albui, clasa a XII-a B.

Olimpicii au fost recompensaţi atât de Ministerul Educaţiei şi Cercetării cu premii în bani şi diferite produse, cât şi de sponsori. De asemenea, conducerea C.T. „Brâncuşi” răsplăteşte elevii pentru aceste rezultate cu o excursie în Timişoara şi cu premii în bani, care vor fi oferite la finele anului şcolar, la festivitatea de premiere. La faza judeţeană a olimpiadelor şcolare, CT „C. Brâncuşi” a avut 47 de participanţi, dintre care 37 au obţinut premii şi menţiuni.

Ioana Iuhas2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor