Oltea Doamna în comunitatea exclusivistă Microsoft School

De Veronica Bursaşiu
4Comentarii
Oltea Doamna în comunitatea exclusivistă Microsoft School
© Foto: Oltea Doamna
Școala Gimnazială Oltea Doamna este Microsoft School din anul școlar 2016-2017.

Școala „Oltea Doamna” este recunoscută ca lider mondial în integrarea cu succes a tehnologiei în predare și învățare. Școala Gimnazială Oltea Doamna se alătură programului Microsoft Schools, o comunitate exclusivistă a aproximativ 1.000 de școli de elită din întreaga lume, recunoscute pentru a sărbători eforturile și inovația lor de pionierat în regândirea predării, învățării și evaluării cu intenția de a aprofunda competențele secolului XXI.

Prestigioasa unitate de învăţământ se alătură programului din anul școlar 2016-2017, deoarece este implicată în Microsoft într-o mare măsură și semnalează intenția de a explora în continuare programele, resursele și oportunitățile de învățare profesională.

„Suntem pasionați și dedicați abilității de învăţare prin intermediul tehnologiei în sălile de clasă prin participarea la numeroase cursuri, webinarii, traininguri on-line, workshopuri” afirmă d-na prof. Tanc Mirela.

„ Am făcut schimburi de expertiză cu alți profesori Microsoft din întreaga lume. Am creat planuri de lecții moderne pe care le-am împărtășit comunității. Am realizat conexiuni la nivel global, am încurajat elevii cu aptitudini pentru prezent şi viitor! Contribuţiile noastre au facut diferenţa”, explică profesorul Mirela Tanc.

Câteva dintre certificările obținute de profesorii școlii sunt: Teaching Sustainable Development Goals, Make whats next through collaboration, citizenship, and creative thinking, TweetMeet, Earth Day Campaign 2017, Kodu,Skype Explorer Global Learner, MIE Trainer Academy Learning Path, Amplifying Student Voice, TEI (Technology Enriched Instruction course), Teaching with Technology Basics, Design, Deploy & Transform Workshop, Introduction to the Microsoft Imagine Academy, Digital Inking and Surface Pro Leader, Teach Creative Coding Through Games and Apps, Digital Citizenship.

De menţionat că profesorul Mirela Tanc a obţinut titlul de Educator Community Contributor și Educator Community Influencer pentru contribuțiile aduse comunității Microsoft.

„Participăm activ la programul Skype în sălile de clasă, având acces la provocări la nivel mondial. Participarea la programul Microsoft Schools este o ocazie uimitoare de a ne conecta și a colabora cu peste 1.000 de lideri în educație din întreaga lume”, a declarat prof Mirela Tanc, dascălul care a adus acest titlu la Oltea Doamna, fiind principalul promotor al Microsoft în școală.

„Așteptăm cu nerăbdare să ne împărtășim, în continuare, experiențele cu alte școli din comunitatea noastră și din lume, pentru a continua să găsim modalități inovatoare de a ne pregăti elevii cu instrumentele necesare pentru succes în interiorul și în afara sălii de clasă”, a declarat prof. Florina Muscă, directorul școlii.

Pe lângă faptul că sunt recunoscute la scară globală pentru abordarea lor inovatoare în educarea forței de muncă de mâine, școlile Microsoft primesc oportunități suplimentare de colaborare cu alte școli din întreaga lume, accesul la oportunități de dezvoltare profesională, accesul la experți Microsoft inovatoare în educație (experți MIE) care ajuta la inovare și la sprijinirea personalului, colegilor și studenților.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor