Omor la margine de drum

Omor la margine de drum
Medicii de la Spitalul Municipal Timisoara au anuntat duminica dimineata Politia ca la camera de garda a fost adus un barbat batut care a decedat din cauza gravitatii ranilor.

Criminalistii au demarat cercetarile, stabilind ca victima se numeste Gheorghe B., are 48 de ani, si este din Timisoara. Medicii de la ambulanta le-au spus politistilor ca au transportat victima la spital, din fata unei case din Dumbravita.

A fost luat la întrebari propietarul imobilului, Petrica N., care a recunoscut ca el l-a gasit pe Gheorghe si a chemat ambulanta. Comportamentul suspect al proprietarului i-a determinat pe politisti sa-i puna întrebari suplimentare.

În timpul anchetei, acesta a recunoscut ca, în jurul orei cinci, pe când se întorcea de la o nunta a gasit victima plina de sânge în casa si ca sa nu fie suspectat de omor a târât victima în strada.

Cercetari

Abia dupa o ora si jumatate, timp în care Petrica s-a gândit ce sa faca, a solicitat ajutorul ambulantei. Din nefericire, pentru Gheorghe a fost prea târziu. Tot în timpul anchetei, criminalistii au constatat ca unul dintre chiriasi, Mihai S., de 29 de ani, din Deleni, judetul Iasi si-a facut bagajele si a disparut.

Suspiciunile politistilor ca el ar fi autorul crimei au fost confirmate câteva ore mai târziu când acesta a fost prins la marginea Timisoarei, ascuns într-o baraca.

„Suspectul a recunoscut ca în noaptea de duminica, în urma unui conflict spontan, generat de consumul de alcool, i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii si picioarele. Vazând starea în care este victima, suspectul a fugit”, a precizat comisarul Serban Pittner, purtatorul de cuvânt al Politiei Timis.

Ciprian Gaic