ON CLINICS, pacientul in prim plan

1Comentariu
Peste 4.000 de pacienţi a tratat ON CLINICS Oradea de la înfiinţare până în prezent.

Având o istorie de un sfert de secol (în lume), din care peste 12 ani şi în România, ON CLINICS este foarte greu de prezentat în câteva cuvinte… „Pe noi ne puteţi găsi din Australia până în America de Sud şi din Europa până în Asia”, ne-a declarat Ana Maria Pădurean, director general ON CLINICS Oradea.

Din 1998 în România s-au deschis zece filiale, cea din Oradea fiind inaugurată în 2007 ca a opta dintre ele, cu două clinici la momentul respectiv. În prezent, ON CLINICS reuneşte: CLINICA ON – care îşi îndreaptă atenţia în principal către disfuncţiile sexuale masculine; PROCTOLINE – tratarea hemoroizilor şi a fisurilor anale; PSOREMISS – dermatologie, cu o atenţie deosebită pentru psoriazis şi VARICOLONE – răni, varice.

Patru clinici

„Pentru CLINICA ON am putea lansa sloganul: «şi totuşi există iubire»”, spune Ana Maria Pădurean. Disfuncţii sexuale precum: erecţie slabă, absenţa erecţiei sau ejacularea precoce sunt foarte răspândite în lumea modernă. „Noi putem ajuta 98 din 100 de bărbaţi într-o manieră rapidă, discretă şi nedureroasă. În spatele succesului stă, în primul rând, interesul pentru om”, subliniază directorul ON CLINICS.

În urma unei experienţe de zeci de ani, ON CLINICS a dezvoltat o metodă pe care o urmează cu stricteţe şi multă atenţie, asigurând vizitatorului un grad maxim de confort psihic prin discreţie şi confidenţialitate totală. „În cele mai multe cazuri, chiar după prima vizită, doctorul, va putea spune care este factorul care cauzează problema. Mai mult decât atât, el va putea configura un program de urmat pentru tratamentul pacientului folosind produse 100% naturale şi de ultimă oră”, precizează Ana Maria Pădurean.

Mai puţin poetica şi romantica, CLINICĂ PROCTOLINE are în atenţie o zonă mai delicată a corpului, dar care în anumite momente ne aminteşte că este la fel de importantă ca oricare alta. „În mod frecvent auzim expresia – «Mă doare în fund de …». Fericit este acela care nu cunoaşte o asemenea durere! Altfel nu ar mai îndrăzni nici măcar să se gândească la o asemenea exprimare!”, crede Ana Maria Pădurean.

Există persoane care ignoră prezenţa hemoroizilor, mai ales a celor interni şi se expun riscului transformării acestora în fistule sau alte forme mai grave care nu pot fi tratate decât pe cale chirurgicală – procedeu deloc confortabil – iar în alte cazuri conduce chiar la apariţia cancerului anal. „Nu aşteptaţi până când problema nu mai are rezolvare!!! Luaţi măsuri încă din timp!”, conchide directorul ON CLINICS. „Cuvântul nostru de ordine este: «Calitatea tratamentelor şi confortul pacientului»”, spune Ana Maria Pădurean. Clinica foloseşte o metodă modernă de rezolvare a problemelor pacienţilor.

PSOREMISS – este sinonim cu combaterea şi tratarea psoriazisului. Se utilizează produse proprii care nu conţin corticoizi şi nu dau dependenţă.

„VARICOLINE – este cea mai nouă secţie din Oradea şi putem spune cu bucurie că am reuşit să readucem speranţa şi să alinăm suferinţa a peste 380 de pacienţi din cei 400 care ne-au trecut pragul”, subliniază Ana Maria Pădurean.

D.B.

ON CLINICS în cifre
6 angajaţi
8 medici specialişti
5.000 de pacienţi vizitatori
4.000 de pacienţi care au terminat tratamentul
4 specializări: chirurgie, dermatologie, medicină generală şi urologie1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor