Onorată după două decenii

De Otilia Șandor
Viceprimarul a felicitat-o
Viceprimarul a felicitat-o
Un eveniment special s-a consumat marţi, 29 iulie 2014, la Primăria Oradea.

Unul dintre angajaţi s-a pensionat şi colegi din mai multe departamente s-au întrunit să îi arate astfel recunoştinţa pentru munca de 22 de ani, depusă la Primărie.

Sabina Chear, cu 44 de ani în muncă, a fost solicitată acum mai bine de 22 de ani să plece de la Direcţia de Finanţe ca să lucreze la Primăria Oradea.

De 20 de ani, Sabina a ajutat la formarea profesională a zeci de angajaţi, fiind un catalizator, prin firea sociabilă şi amabilă, pentru mulţi din Primăria Oradea.

Cumpătare

A rezistat tuturor primarilor, indiferent de coloratura politică. După cum spune, „nu a fost deloc uşor, dar ca să rezişti şi să reuşeşti trebuie să cauţi să fii mereu cumpătat”. Sensibilă, discretă, de încredere, altruistă şi dornică să ajute şi să ofere bine, Sabina a împărtăşit din experienţa ei profesională şi de viaţă oricui a dorit sau i-a cerut sfatul în momente de impas.

Căsătorită, mamă a două fete şi bunică cu trei nepoţi, consilierul Sabina Chear şi-a luat rămas bun de la colegii de la Serviciul Impunere persoane fizice din cadrul Direcţiei Economice precum şi de la ceilalţi colegi din Primăria Oradea. În sala mică a Primăriei, aceştia i-au urat tradiţionalul „La mulţi ani!”, unii promiţând să ţină legătura şi acum, după ieşirea ei la pensie. Viceprimarul Ovidiu Mureşan i-a înmânat din partea Primăriei Oradea o plachetă cu mulţumiri scrise pentru activitatea depusă.

De acum, Sabina se va ocupa mai mult de ea şi de familie, faţă de care a fost alături şi pe care a sprijinit-o mereu.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !