„Open Days” la International School of Oradea

„Open Days” la International School of Oradea
International School of Oradea își deschide porțile pentru părinții cu copii cu vârste între 2 și 8 ani. Ziua Porților Deschise desfășurată vineri, 15 martie, este o ocazie ca părinții să descopere cum învață cei mici la această școală, să afle informații despre programa britanică și să întâlnească echipa de profesori a ISO și staff-ul școlii.

ISO este singura școala britanică, cu acreditare Cambridge din Oradea. Elevii înscriși în cadrul ISO vor studia materiile prevăzute în curriculum-ul britanic, într-un mediu internațional. Misiunea acestei instituții de învățământ este aceea de a oferi elevilor un curriculum academic robust, stimulant și flexibil, sistemul britanic de învățământ remarcându-se prin atenția și importanța acordate dezvoltării personalității complete a copilului.

Ahmet Dundar, directorul International School of Oradea, declară: “Îi invităm pe toți părintii interesați să vina să ne cunoască și să se convingă de faptul că la ISO fiecare copil este încurajat să se dezvolte, că fiecare copil este unic și că fiecărui copil i se recunoaște potențialul. Totodată părintii orădeni și nu doar aceștia, pot vedea cum este atmosferă din cadrul școlii și cum se simț elevii în acest mediu. Pot luă informații direct de la profesori sau de la elevi despre experiență invătării în cadrul ISO.”

Timp de două ore și jumătate, de la 9:00-11:30, pe 15 martie, părintii vor vizita campusul școlii, inclusiv sălile de clasă, locurile de joacă, biblioteca și laboratorul de informatică și vor participa la activităti dedicate pentru a le oferi o imagine mai clară a programei oferite de ISO. De asemenea, vor avea ocazia, să afle toate detaliile despre ofertă educatională pentru grădinită și invătămantul primar pentru anul academic 2019 -2020.

‘’Ziua Porților Deschise’’ dedicată preșcolarilor și elevilor din învățământul primar se desfășoară pe 15 martie, în campusul ISO, pe Armatei Romane, nr. 1F, Oradea, în intervalul orar 09:00- 11:30.

Participarea la eveniment se face pe bază de rezervare, până pe 13.03.2019 la numărul de telefon +40 359 178 757 sau la adresa de email: info@isor.ro. Mai multe detalii: https://www.facebook.com/ISO.Romania/ şi https://isor.ro/

Advertorial! Hb: 1879030Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !