Operator unic contra daunatorilor

De Cristina Ghilea
Operator unic contra daunatorilor
Compania Romprest face primul pas spre extinderea afacerilor în Oradea: şi-a adjudecat monopolul pe DDD (Deratizare, Dezinsecţie, Dezinfecţie) şi reprezentaţii săi spun că sunt interesaţi de orice activitate care se pliază pe oferta societăţii.

„Suntem interesaţi să participăm la orice licitaţie pentru salubritate, amenajare peisagistică, întreţinere spaţii verzi, tot ce e pe profilul companiei”, a declarat Sorin Velicu, director Romprest.

Sâmbătă de dimineaţă a avut loc o demonstraţie de lucru, la sediul firmei din zona Căii Borşului, ca preambul al primei ieşiri în teren în Oradea, programată pe luni.

A fost pusă la test aparatura purtată de personalul angajat – atomizoarele care pulverizează substanţele sub forma unei aşa numite „ceţi termice” dar şi utilajele autopropulsate cu ajutorul cărora se parcurg suprafeţe mai largi şi la mai mare înălţime, a explicat Roxana Constantinescu, şefa diviziei DDD din Romprest.

Romprest a semnat, cu Primăria, un contract pe DDD, pe o perioadă de patru ani, în valoare de 1,2 milioane de lei, ceea ce face firma operator unic pe Oradea. În contul acestor bani, compania s-a angajat la dezinsecţie, toamna şi primăvara, combaterea larvei miniere care distruge castanii şi la deratizare.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !