Oportunitate de angajare pentru studentii de la Universitatea Politehnica din Timisoara

De M.S.
Reactualizat la:
Oportunitate de angajare pentru studentii de la Universitatea Politehnica din Timisoara
Liga AC din cadrul Universităţii „Politehnica” din Timişoara le deschide studenţilor universităţii o portiţă către angajare. Până în data de 22 februarie studenţii care vor să facă practică în cadrul unor companii se pot înscrie să participe la proiectul Liga AC LABS. La final de stagiu studenţii care se fac remarcaţi se pot alege cu un job.

Liga AC LABS este un proiect realizat de Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare din UPT. Proiectul are ca scop crearea unui cadru în care studenţii de la UPT să participe la laboratoarele susţinute de companii de specialitate din mediul privat. Iniţiatorii proiectului îşi propun să ofere studenţilor experienţă practică şi un posibil job. În acest an organizatorii se aşteaptă să se înscrie aproximativ 400 de studenţi dintre care vor selecta 165 de tineri care să participe la laboratoarele susţinute de companii. În cadrul acestui proiect există 11 companii partenere unde studenţii pot face practică. „Prin acest laborator am vrea să le oferim o perspectivă de a vedea ce se întâmpla efectiv într-un mediu productiv după terminarea facultăţii şi bineînţeles au posibilitatea să practice până atunci şi printre cei mai buni de aici să poată să fie selectaţi în viitor pentru un post, poate la noi în companie”, a spus Cristian Gomboş, din partea unei companii participante.

Proiectul se află la cea de-a treia ediţie, iar anul trecut, după finalizarea proiectului o parte dintre studenţi şi-au găsit un loc de muncă. „10-20% dintre studenţi s-au angajat. Ce am mai observat este că celorlaţi studenţi le-am deschis apetitul pentru muncă. Ei s-au angajat la alte companii. Cumva am îmbunătăţit viaţa socială”, a spus Dan Tudor, coordonator Liga AC LABS 2012. Studenţii care vor să se înscrie la acest proiect o mai pot face până în data de 22 februarie, iar in perioada 23 februarie-2 martie se va face selecţia participanţilor. Laboratoarele vor avea loc în perioada 5 martie-27 mai. Înscrierea se poate face online pe site-ul labs.ligaac.ro sau la sediul ligii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !