Oportunități de angajare pentru şoferi

Oportunități de angajare pentru şoferi
Salariul oferit porneşte de la 1.500 de euro net şi se lucrează patru săptămâni după care una este liberă.


Şoferii cu un minim de experienţă în traficul greu internaţional au şanse mari de angajare. Grupul De Rooy, lider de piață în soluții de transport la comandă, oferă posturi de şoferi trafic internaţional. Oferta se adresează tuturor celor interesați de un job atractiv, într-un mediu profesionist, care doresc salarii competitive, ce pornesc de la aproximativ 1.500 de euro net, cu posibilitate de creştere, după perioada de training şi îndrumare (mentorat).

Cei care doresc să aplice pentru pozițiile disponibile trebuie să trimită CV-ul la adresa de e-mail derooy.romania@yahoo.com, urmând să fie contactați ulterior pentru detalii.

Pe lângă experiența ce se apropie tot mai mult de 100 de ani, compania fiind înființată în anul 1923, De Rooy oferă șansa dezvoltării într-un mediu deschis, cu o atmosferă de lucru familială. De la înființare și până în prezent, firma a fost o afacere a familiei De Rooy, în prezent fiind condusă de Jan De Rooy și fiul acestuia, Gerard. Poate și de aceea, o particularitate a posturilor de șoferi de trafic internațional ale companiei este programul de lucru care le permite angajaților să petreacă o săptămână întreagă acasă după patru săptămâni de muncă.

Condiţii de angajare

Cei care doresc un post la De Rooy trebuie să aibă minimum un an experienţă în trafic internaţional, cu C+E. Alte documente necesare sunt: carte de identitate și pașaport, aviz medical și aviz psihologic, cazier judiciar și cazier auto, permis de conducere categorii C+E, cartela conducătorului auto și certificat de pregătire profesională a conducătorului auto.

Șoferii beneficiază de un program specializat de training după perioada de recrutare, atât teoretic, cât și practic, dar și de un program continuu de instruire. Astfel, după ce un șofer este recrutat și trece testul de conducere, începe o perioadă de training de o săptămână în Olanda, Eindhoven-Son. Transportul cu avionul pe ruta București-Eindhoven (și retur) este asigurat de companie, atât pentru training, cât și în perioada contractuală. Programul de formare se axează pe teste de conducere și încărcarea vehiculelor. Trainingul este urmat apoi de o perioadă de mentorat, nedeterminată, în care mentorul raportează către superiorul său, planner-ul, dacă noul șofer este pregătit să continue independent.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !